Факти, Анализи, Коментари
   26 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Британците избраха Кира Найтли за най-секси жена на 2006
Николай Атанасов - 27 Април 2006

“Кралицата на Карибските пирати” е фаворит на 2 млн. читатели на мъжкото списание FHM


Кира Найтли.
     Според публикуваната днес читателска класация за най-сексапилната жена на 2006 г. на оригинала на световното мъжко списание FHM, отразяваща предпочитанията на 2 млн. жители на Обединеното Кралство, победителка е най-актуалната актриса на Холивуд, Кира Найтли (Keira Knightley), съобщава Reuters.

     Родената на 26 март 1985 г. британка се снима в поредица хитови заглавия, каквито са сагата за “Карибските пирати” (след “Проклятието на Черната перла” и “Сандъкът на мъртвеца”, Кира участва и в подготвящата се трета част на поредицата), “Домино”, “Усмиряване” (The Jacket) и “Крал Артур”.

Кийли Хейзъл.


     Призовата тройка се допълва от фотомодела Кийли Хейзъл (Keeley Hazel) и другата гореща звезда на небосклона на Холивуд в момента, Скарлет Йохансон (Scarlett Johansson).

     Миналогодишната победителка – актрисата, модел и тв-водеща Кели Брук (Kelly Brook) се е смъкнала до 5-тото място, а едно място по-нагоре е неостаряващата мечта на милиони мъже, Анджелина Джоли, която се очаква да стане майка в средата на май. На най-голяма популярност от спортистките в класацията се радва руската прима на тениса Мария Шарапова, която обаче заема едва 56-то място.

Скарлет Йохансон.


     Версията на горещата класация на американското издание на FHM излезе през март. Там подреждането изглеждаше малко по-различно, като американката Скарлет Йохансон бе първа, следвана от Анджелина Джоли, Джесика Алба и Джесика Симпсън, като отвъд Океана Кийра Найтли се задоволи с 5-тото място на мъжките желания. Мария Шарапова се оказа най-секси сред спортистките и според американците, но тук тя бе 7-ма сред всички 100 класирани представителки на нежния пол.


последни в По света:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.