Факти, Анализи, Коментари
   19 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
Новини от БГ Фактор
във формат   
С П Р А В О Ч Н И К

За нас

www.factor-news.net
е сайтът, който трябва да отвориш в 9 часа сутринта, за да разбереш в кой ден от живота си си се оказал- всеки един от тях е различен. Какво става в политиката, ще ти повишат ли цените на парното, какъв вид кредит да изтеглиш, къде да потърсиш имот, коя е темата на деня, по какъв начин тя се отнася до теб, какво се е случило през нощта, какво ще се случи по-късно. И още - големите скандали, сензациите на деня, провокативните обрати. Няма значение къде живееш, на каква възраст си, какво образование и каква работа имаш - ще откриеш нещо, което ще ти помогне да вземеш решение през деня. Това е ролята на новините.
www.factor-news.net
е сайтът, от който научаваш накъде се движи светът, кои са важните политически ходове и какво точно се е случило далеч от теб. Светът отдавна стана едно глобално село и ти ще си информиран точно толкова, колкото и гражданинът на Ню Йорк или Кейптаун. Няма смисъл да ровиш информационните агенции - тук ще откриеш синтезиран и богат текст с илюстративен материал. Ще научиш. Някой друг е ровил много за теб.
www.factor-news.net
е сайтът, от който можеш да научиш много полезни неща в области, от които се интересуваш- история, наука и техника, куриози, култура, здраве. Тук ще откриеш най-новото, което учените са изобретили, поднесено на достъпен и ясен език. Ще бъдеш в течение на най-новите открития и хипотези. Ще се забавляваш, но и ще научаваш неща. Това може да ти бъде полезно. Състезавай се сам със себе си - опитай да отговориш на играта Quiz, която върви едновременно тук и в Travel ТV. Тя е истинско предизвикателство за любителите на пътешествията и откритията.
www.factor-news.net
е сайтът, който може да ти помогне в търсенето на разнообразна сервизна информация- от курса на долара и температурите в страната до мястото на датата в църковния календар. Той ти помага при ориентацията във финансовия сектор, в услугите, в недвижимите имоти, в туризма и пътуването. Как да стигнеш от града, в който живееш, до която и да е отдалечена точка в страната? Никакъв проблем- предлагаме ти пълен маршрут с автобуси. Спестяваме ти телефонни разговори и разходки до автогарата. Не знаеш кога са ти изпитите? Няма проблем, потърси си университета в сайта и ще разбереш. Искаш да прегледаш чуждите медии? Сайтът ти предлага богат портал и бързи връзки. Нова книга? Погледни пак там. Всичко, което ти трябва, е само на един клик разстояние.
www.factor-news.net
се прави по 16 часа на денонощие от хора, които обичат да научават нови неща, не се уморяват да търсят и да намират, защото самите те искат да знаят. А това, което научат, искат да споделят с другите. Ние работим за вас, искаме да сте информирани и да бъдете винаги в час с нещата. За нас няма малки и големи новини и теми, има новини и теми, които са интересни и полезни и ние искаме да ви ги поднесем.


Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.