Факти, Анализи, Коментари
   27 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Отново взривен военен обект в Крим
16 Август 2022
Склад за боеприпаси се е взривил рано във вторник в Северен Крим. Няколко експлозии удариха Крим в последно време като Русия ги обяви за инциденти
Склад за боеприпаси се е взривил рано във вторник в Северен Крим, според информация, публикуван от руската информационна агенция ТАСС, като това представлява втора експлозия, регистрирана на спорния полуостров на фона на сблъсъци в Източна и Южна Украйна.

Малко по-късно Министерството на отбраната на Русия потвърди, че зад последното събитие стои пожар и че няма сериозни жертви.

По-рано днес в отделна информация на Риа Новости се отбеляза, че е имало пожар в трансформаторна подстанция близо до кримския град Джанкой, съобщи БНР.

Няколко експлозии удариха Крим през последните седмици, като Русия ги отчете като инциденти. От друга страна, западни доклади твърдят, че въздушните или артилерийските удари на Украйна може би стоят зад скорошните щети.


последни в По света:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.