Факти, Анализи, Коментари
   26 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Бургас е най-добрия град за живеене в България
7 Юни 2018
Сред отличените още са и градове като Смолян - Град на знанието, Пловдив – Град на финансовата устойчивост, Евро град - София, Зелен град – Сливен и др.
Бургас бе отличен като най-добър град за живеене в България за 2017г. За 11-та поредна година Дарик попита кой е най-добрият град за живеене и сравни всички 27 областни града по редица критерии. Това е ежегодното изследване, което цели да разбере къде съвременните хора се чувстват най-добре и кой град предлага добър и перспективен начин на живот.

„Стимулира конкуренцията, кметовете, администрациите се опитват да бъдат все по-добри. Тази надпревара води до по-добри резултати това е доказан факт. Интригата, стремежът да си по-добър вади най-доброто и от политическите ръководители и от администрацията“, така вицепремиерът Томислав Дончев, който връчи наградата отговори на въпроса какво показват тези награди.

Това е четвърта награда за Бургас. „Аз затова си позволих и да кажа, че в някаква степен Бургас прави кариера в това състезание. Една кариера, която е колкото свързана с публичност и изграждане на имидж на града, толкова и свързана с начина и амбициите, които си поставяме ние и като местна власт и като град като цяло“, каза зам.-кметът на Бургас Руска Бояджиева, след като получи наградата.

Бургас получи днес две награди. Градът бе отличен и като град на слушателите на Дарик радио и на читателите на darikradio.bg. Сред отличените още са и градове като Смолян - Град на знанието, Пловдив – Град на финансовата устойчивост, Евро град - София, Зелен град – Сливен и др. /БГНЕС


последни в По света:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.