Факти, Анализи, Коментари
   27 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Българка и още пет човека загинаха в Алпите
1 Май 2018
Други три жени са в тежко състояние в болница
Български гражданин е сред загиналите алпинисти в швейцарските Алпи, съобщи местната полиция, цитирана от "Ройтерс". Припомняме че, властите обявиха, че четирима души са загинали в швейцарските Алпи и други петима са в тежко състояние, след като лошо метеорологично време ги принуди да прекарат нощта на открито в района на Pigne d'Arolla. Но днес полицията информира, че броят на загиналите е достигнал шест. Три жени остават под лекарско наблюдение, тъй като са в тежко състояние.

Спасители са открили общо 14 души да бедстват в Алпите, докато са се опитвали да се придвижат със ски от Шамони във Франция до Цермат в Швейцария. В съобщение на полицията се отбелязва, че сред загиналите са италианска двойка, италиански водач, 59-годишен, който е паднал от пропаст, както и българка, която днес е починала в болницата.

Три жени остават в болница - швейцарка, французойка и италианка. Едната от пострадалите е с опасност за живота. Други петима са с измръзване, включително трима французи, германка и италианец.


последни в По света:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.