Факти, Анализи, Коментари
   10 Декември 2018
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Q U I Z

Българинът, който ритна жена в берлинското метро - пребит жестоко в затвора
9 Декември 2017
Той е бил преместен от затвора в Тегел в този в Хайдеринг от съображения за сигурност - още същия ден бил пребит от другите затворници и откаран в болница
Българинът, който изрита жена в берлинското метро, е бил пребит в затвора, съобщава германският вестник „Билд", позовавайки се на свои източници.

Миналата година 28-годишният Светослав Стойков изрита без причина в гърба 26-годишна студентка в берлинското метро. Момичето полита напред и си чупи ръката, а Стойков и придружаващите го трима мъже продължават по пътя си без да й помогнат. Нападението беше заснето от охранителните камери в метрото.

По-късно, след кратко издирване Стойков беше арестуван и осъден на три години затвор заради нападението.

Той е бил преместен от затвора в Тегел в този в Хайдеринг от съображения за сигурност. Още същия ден той бил пребит от другите затворници и е откаран в болница.

„Явно затворниците са знаели, че при тях идва прочутият ритач от берлинското метро и са изчакали подходящ момент", пише вестникът с най-голям тираж в Европа „Билд", цитиран от БТВ.

Изданието посочва, че вероятно причината за побоя е отмъщение за атаката над момичето в метрото, заради което Стойков беше осъден. Състоянието на българина не се съобщава.


последни в По света:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  И З Б Р А Н О
  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
Copyright © 2002-2018г. Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително