Факти, Анализи, Коментари
   26 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Масова паника от фоейрверки доведе до стотици ранени в Торино
4 Юни 2017
Според "Кориере дела Сера" има 1000 ранени. Двама души са в критично състояние
Масова паника доведе до стотици ранени в Торино по време на финала на Шампионската лига между „Ювентус" и „Реал" (Мадрид). Около 20 хиляди фенове на Ювентус се бяха събрали да гледат мача на видео стена на централния площад "Сан Карло". Тътен, сметнат за изстрели и фалшива информация за експлозии предизвикаха масова паника.

Според италианската информационна агенция Ansa и "Кориере дела Сера" има 1000 ранени. Двама души са в критично състояние - жена и 4-годишно дете.

"Много хора помислиха, че е бомбен атентат, тероризъм. Психозата и паниката обзеха всички и стана страшно. Хората започнаха да бягат, което доведе до много стъпкани. Бяхме толкова изплашени. Настъпи пълен хаос. По земята след това имаше строшени бутилки, шалове, дрехи и много кръв", казва очевидец пред "Газета дело Спорт".

Медиите в Италия споделят различни версии, като най-разпространените са две. Едната е, че момче е започнало да хвърля пиратки, а гърмежът им е изплашил тълпата. Другата версия е за срутил се парапет, от който е дошъл тътенът, сметнат за експлозия.


последни в По света:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.