Факти, Анализи, Коментари
   27 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Посолството ни в Унгария издирва близки на пострадалите във верижната катастрофа
16 Февруари 2017
Добрата новина е, че жената, която беше с опасност за живота, вече е в стабилно състояние, но е с голяма рана на главата
Българският консул в Будапеща Румяна Йорданова призова близките на българите, пострадали при вчерашната верижна катастрофа в Унгария, да се обадят в българското посолство, съобщава БНР. Телефонът за връзка е 0036 205 34 45 59. 

В интервю за предаването "Преди всички" по програма "Хоризонт" тя даде информация за състоянието на пострадалите при катастрофата:

Добрата новина е, че жената, която беше с опасност за живота, вече е в стабилно състояние, но е с голяма рана на главата след операция и с гипсирана ръка. По данни на лекаря, до една седмица би могла да бъде транспортирана със специална линейка до България за продължаване на лечението. Другата българка също е в стабилно състояние, но с травми на бедрото и с апарат, който ѝ помага да диша. Успях да видя и един от мъжете. Той е с голяма операция на крака, тъй като е имал много дълбока порезна рана, снощи вечерта е бил опериран по спешност, сега е в стабилно състояние. Майката с бебето е в добро състояние. 


последни в По света:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.