Факти, Анализи, Коментари
   26 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Мъж с нож се развихри във влак в Швейцария - рани 6
14 Август 2016
Говорител на полицията заяви, че не е изключено да става дума за престъпление от страст и определи верията "тероризъм" като малко вероятна
Мъж хвърли запалителна течност във влак в Швейцария и нападна с нож пътници, ранявайки шестима души, сред които и дете на шест години. Това предаде Франс прес, като се позова на местната полиция. 

27-годишен швейцарски гражданин е излял запалителна течност, която се е възпламенила. Той също така е бил въоръжен поне с един нож, съобщиха от кантоналната полиция в Сент Гален. Пострадалите са били откарани в различни болници с изгаряния и прободни рани. Нападателят също е бил ранен при инцидента и хоспитализиран. 

Атаката е станала в 14.20 часа местно време, когато влакът наближавал гара Салез в кантона Санкт Гален, близо до границата с Лихтенщайн. В железницата, която се е движела между градовете Букс и Зенвалд, е имало няколко десетки пътници. Гара Салез е затворена. В района са пристигнали полицаи, пожарникари, линейки и хеликоптери.
 
Говорител на полицията заяви, че не е изключено да става дума за престъпление от страст и определи верията "тероризъм" като малко вероятна.


последни в По света:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.