Факти, Анализи, Коментари
   26 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Сексуални нападения върху имигранти в Германия
5 Януари 2016
До момента в местната полиция са се обърнали 90 жени с оплаквания за сексуални посегателства

В Германия се разраства скандалът заради многобройните нападения в новогодишната нощ срещу жени в Кьолн, като се предполага, че те са дело на мигранти. До момента в местната полиция са се обърнали 90 жени с оплаквания за сексуални посегателства, извършени най-вече на площада пред главната железопътната гара в града и близките улици.

Кметицата Хенриете Рекер се разпореди да бъде свикан кризисен щаб, за да се вземат мерки по разкриването на престъпниците. Германският министър на правосъдието Хайко Маас отбеляза, че случилото се „представлява очевидно нов характер на организираната престъпност“. Всички нарушители трябва да бъдат наказани, написа Маас в Туитър. „Не може да допуснем хората в нашите градове да бъдат подлагани на разюздано насилие“, подчерта той.

В провинция Бавария от 26 декември са пристигнали 33 000 бежанци, което е 10 пъти повече от аналогичния период на миналата година, заяви вътрешният министър на тази южна и най-развита германска провинция Йоахим Херман. Според баварските власти миналата година в страната като цяло са влезли 1,1 млн. бежанци, по-голямата част от които са пристигнали именно в Бавария. /ТАСС


последни в По света:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

муспи
06 Jan, 2016 | 00:15

Тайното еврейско правителство, Съвета на шесте главни раби и Лично Генералният Секретар на Синедриона са написали похвална Грамота до вестника и са го предложили за Нобелова награда за Мир, - заради толерантната находка да обяви статията - "Сексуални нападения срещу имигранти"!


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.