Факти, Анализи, Коментари
   26 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Заур Дадаев пое отговорността за организирането на убийството на Борис Немцов
9 Март 2015
Дадаев е казал, че през януари 2015 г. е узнал за изказванията на Немцов по адрес на мюсюлманите в Русия, а също и ислямската религия

Бившият заместник-командир на чеченския батальон „Север“ Заур Дадаев е поел отговорността за организирането на убийството на Борис Немцов. Той е казал, че престъплението е извършено заради нееднократни негативни изказвания на политика за мюсюлманите и тяхната религия, съобщи Росбалт, като се позова на източник от органите на реда. По данни на източника, Дадаев е казал, че през януари 2015 г. е узнал за изказванията на Немцов по адрес на мюсюлманите в Русия, а също и ислямската религия. Като човек с дълбока вяра, Заур Дадаев не е могъл да преглътне такава обида.

„Фактически Дадаев призна за организирането на това престъпление“, разказа източникът и добави: „Затова каквито и да е скандални разобличения или задържания в рамките на разследването следва да не се очакват“.


последни в По света:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.