Факти, Анализи, Коментари
   26 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Продължават боевете в Източна Украйна
27 Май 2014

При обстрел на камион с ранени опълченци в Донецк са били убити най-малко 24 души, съобщи БНР, позовавайки се на ИТАР-ТАСС. Информацията за обстрела е била потвърдена пред агенцията от пресслужбата на самопровъзгласилата се Донецка народна република.

Сблъсъците в района на летището продължават, посочват още от пресслужбата.

Колона от камиони е преминала границата на Русия с Украйна тази нощ, украински граничен отряд е открил огън по нарушителите, съобщи украинската агенция УНИАН, позовавайки се на съобщение на пресцентъра на граничната служба на Украйна. Част от нарушителите са успели да проникнат в Украйна в посока на град Антрацит, Луганска област. В резултат на сблъсъците един от терористите е тежко ранен, в задържаните автомобили са намерени автомати Калашников, ръчен противотанков гранатомет и взривни вещества.

Бунтовниците, завзели терминала на летището в Донецк, Източна Украйна практически напълно са ликвидирани, съобщават украински медии, цитирайки източници от вътрешното министерство. Според министъра на вътрешните работи Арсен Аваков от страна на украинските военни няма загинали.


последни в По света:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.