Факти, Анализи, Коментари
   27 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Купон вкара Чарли Шийн в болница
28 Януари 2011
Чарли Шийн влезъл в болницата след купон в къщата му, който продължил 36 часа. Той самия пушил крек в продължение на часове

Американският актьор Чарли Шийн е в болница с тежки коремни болки, съобщи АФП, позовавайки се на официален представител на актьора. според медиите състоянието на актьора е свързано с хернията, от която той страда от дълго време. Според австралийския сайт News.com.au, Шийн много се смял при последните снимки, което също може да е повлияло на хернията.

Калифорнийски сайт обаче отбелязва, че Чарли Шийн влезъл в болницата след купон в къщата му, който продължил 36 часа. Участник в купона разказава пред сайта, че актьорът в продължение на часове пушил крек - преди партито му донесли куфар с наркотици. В къщата са били поканени и порно актриси. с една от тях Шийн три часа гледал порнофилми, коментирайки ги от професионална гледна точка.

Линейката била извикана от съседи, на който пък се обадил някои от гостите. Състоянието на актъора е тежко. Той трябва скоро да бъде опериран.


последни в По света:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.