Факти, Анализи, Коментари
   27 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Грипът продължава да "завладява" България
2 Февруари 2024
Расте броят на областите в страната в грипна епидемия заради увеличение на случаите на заболели. Редица училища са спрели занятия, предаде БНР. До 6-ти февруари продължава грипната ваканция за учениците в област Бургас, където дотогава е удължена епидемията. В Силистренска община учениците няма да бъдат на училище и днес.  

От вчера и в Хасково са в сила ограничителни мерки срещу разпространението на грипа. До 5 февруари са забранени свижданията в болниците и в социалните институции. Спрени са консултациите и имунизациите. Учениците обаче остават в клас.

Грипна епидемия все още е в сила за областите Пловдив, Смолян, Варна, Габрово, Пазарджик, Ямбол, Велико Търново, Плевен и София-област.

До 6 февруари онлайн ще учат учениците в Ямболско, а до 7 февруари - тези в Софийска област. Учебните занятия се провеждат дистанционно и в областите Пловдив, Варна, Пазарджик и Перник. 


последни в Здраве:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.