Факти, Анализи, Коментари
   14 Юли 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
66-годишна жена роди тризнаци в Индия
16 Юни 2010
Индийските лекари твърдят, че това е най-старата жена в света, родила тризнаци чрез оплождане ин витро

Бхатери Деви 66-годишна гражданка на Индия  забременя и роди тризнаци чрез оплождане ин витро. Бхатери Дева е родила чрез цезарово сечение.

Жената се омъжила преди 40 години и през цялото това време оставала бездетна. На помощ на съпруга й дошла съвременната медицина. Бхатери Деви успяла да забременее и да износи плода след третия опит.

"Аз буквално съм на небето от щастие, Бхатери изпълни мечтата ми и аз, о щастие, сега съм баща!", коментира съпругът на Бхатери Деви.

Приятно изненадани са и в Националния център по раждаемост на Индия, където е извършено ин витро оплождането. Пациентката си, те определят като най-старата жена в света, родила тризнаци чрез оплождане ин витро.

Скептиците обаче отбелязват, че населението на Индия, което в момента е почти един милиард, се е попълнило с помощта на науката наведнъж с още трима граждани и ако в бъдеще нещата продъжават по този начин, то Индия не я очакват добри времена.


последни в Здраве:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.