Факти, Анализи, Коментари
   14 Юни 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Преди 15 000 години някой е летял и е взривявал атомни бомби
24 Ноември 2007
Следи от летателни апарати и атомни взривове в древноиндийски паметници
Изображение на виман в храма Абидос
Изображение на виман в храма Абидос

Страница от тибетски ръкопис - вдясно на хората има НЛО?

В индийския град Хайдарабад наскоро се състоя национален симпозиум "Науката и техниката в Древна Индия", на който се обсъждаха данни за удивителни летателни апарати и загадъчния град Мохенджо- Даро, изгорен от оръжие с чудовищна сила.

Сражения в небесата

«...Когато настъпи утрото, Рама, който превзе небесния кораб, се приготви да излети. Този кораб беше голям и прекрасно украсен, двуетажен с много стаи и прозорци. Корабът издаде мелодичен звук, преди да се отправи към висините". Така се описва в древния индийски епос "Рамаяна" стартът на бога-герой в небесния кораб. И това не е единственото свидетелство- почти във всички текстове на санскритски има разкази за това, как боговете са се сражавали в небесата с помощта на някакви летателни апарати вимани, снабдени с оръжие. Например в книгата на великия мъдрец  Махариджи Бхарадваджа «Виманик Пракаранам" или "Трактат за полетите" е споменат мощен светлинен лъч, който можел да се фокусира на всякакъв обект и да го унищожи.

Много древни ръкописи съдържат технически подробности за древните апарати, описани с думи, които в превод означават " тяга", "графит", " покрити с мед жици", "кристални индикатори". Изобилстват подробни инструкции за управлението на виманите. И ако може да им се вярва, то тези апарати са били в състояние да висят в небето и рязко да променят посоката на движението си. Дали пък това не е НЛО?

Тайната на  Мохенджо-Даро

Известно е, что Индия и Тибет са привличали интереса на нацистите, които, както се говори, са се прославили със своите " летящи чинии". От началото на 1930 година те всяка година са пращали там експедиции. Възможно е и да са изкопали някакви части на летателни апарати. И не само това.

Легендите твърдят, че древната индийска империя Рама е била разрушена преди 15 000 година от някакво мощно оръжие. Английският изследовател Дейвид Девънпорт, който е анализирал " Виманик Пракаранам" и "Рамаяна", където има описание на тази сила, е стигнал до следния извод: град Мохенджо Даро, който принадлежи към най-древната доарийска цивилизация в басейна на река Инд на територията на Пакистан и още няколко града наблизо, са били унищожени от атомни бомби.

Ето какво е написано за една от битките : " Гурка / божество/, долетя на бърз и мощен виман, изпрати срещу трите града мощен единичен снаряд, зареден със цялата мощ на Вселената. Припламващ стълб от дим и огън избухна като десет хиляди слънца...Невъзможно беше да се разпознаят загиналите, а оцелелите живяха малко: опадаха им косите, зъбите и ноктите." Това прилича на Хирошима...

И най-важното: в остенките на Мохенджо Даро има явни белези от въздействието на много висока температура и силна ударна вълна. Откритите в епицентъра на предполагаемия взрив останки на керамични съдове са разтопени. В тези места е открит и пясък, превърнат в стъкло.


последни в История:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

100 въпроса
28 Feb, 2008 | 21:40

Всички тези неща са много хубаво написани но нека задам един прост и логичен въпрос, пък вие ако можете ми отговорете.

Защо в днешно време хората намират останки от кости на умрели хора и животни от преди стотици хиляди години но ненамират метални отломки от летящи апарати или от ракети или какъвто и да е по развит технологично предмет?

Съмнявам се че са ги правили тия неща от биомателяли които са изгнили, както се съмнявам че правителствата по света са в състояние да иземат и укрият всеки подобен предмет от случаино попаднали на него обикновенни хора.

Charley
19 Dec, 2007 | 23:27

Не съм го гледал, но идеята е доста отдавнашна. А 12-те хиляди години се покриват с времето на предполагаемото унищожение на онази пра-стара цивилизация, която е оплодила с "тайни" знания далеч по-късните Египет и Шумер. Още през 50-те години на миналия век един французин беше предположил древен "ядрен" конфликт между някогашните Америка (в лицето на "строителите" от платото Наска) и Азия - в резултат възниква Ниагарския водопад и се появява пустинята Гоби.... Тогава "победата" е била уж на древните американци, но и те така си изчезнали от света.

minius
12 Dec, 2007 | 00:20

Ако авторът беше гледал Дискавъри щеше да види нагледно и убедително "доказателство" за египетските хеликоптери и самолети. Просто това са каменни табли, на които са заличени по-стари надписи и отгоре им е изписан нов текст. При това наслагване се получават странните техно-форми. Във филма много конкретно беше показано какво е пишело преди, защо е изтрито и какво е написано после.

milinda
25 Nov, 2007 | 05:24

interesno e che vremeto suvpada sus onova v svidetelstvoto na egipetskite jreci pred Platon i s cuvtiashtata i zelena sahara.veroiatno stava duma za unishtojenieto na Atlantida.Mohendjo daro e po kusno-3000 godini predi Hrista.kakva e vruzkata mejdu tia 12000 godini ostava da pitame Sfinxa{pone za sega}....


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.