Факти, Анализи, Коментари
   18 Април 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
„ГРИНГО“ е веселото ново предложение в кината
17 Март 2018
Харълд е съвсем обикновен бизнесмен, който е пратен до мексиканска фабрика за медицинска марихуана. Какво ли може да не се обърка?
Забавното ново предложение - „Гринго“, вече е в кината до вас. Филмът, който се разпространява благодарение на Лента, част от Нова Броудкастинг Груп, е свеж дебют на режисьора Наш Еджъртън.

Харълд Шоинка е нигерийски имигрант, който си мисли, че спазвайки правилата ще изживее щастливо живота си в САЩ. Проблемът е, че всички около него го виждат като един обикновен “балък”, от който да се възползват. 

Наглед всичко е наред - Харълд е приятел с шефа си в малка фармацефтична компания, която се опитва да пласира революционно хапче “Канабакс”, в което виждат бъдещето на медицинската марихуана. То се произвежда в Мексико, но във фабриката се откриват липси. Харълд и шефовете заминават на инспекция, която няма да завърши добре.

“Гринго” е забавен микс от тънък хумор и ирония към съвремието. В главните роли са изключителният Дейвид Ойелоуо, чийто живот бързичко ще се разпадне и той ще трябва да вземе сериозни решения за бъдещето си, и лицемерните му шефове Чарлийз Терон и Джоел Еджъртън, които ще трябва да го спасят от Мексико. 

Филмът е с продължителност 105 минути, в които забавлява и изненадва. Нищо не остава такова, каквото е изглеждало в началото!


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.