Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Clean Bandit пуснаха новия си сингъл “I Miss You” с участието на Julia Michaels
29 Октомври 2017
Групата обяви турне във Великобритания през октомври и ноември с дата за Hammersmith Apollo 2-ри ноември
Създателите на хитове от Великобритания Clean Bandit пуснаха новия си сингъл “I Miss You” с участието на Julia Michaels. Към песента има и видео, което е режисирано от групата.

“I Miss You” представя завръщането на Clean Bandit със сантиментално трогателно парче, което е и една от най-вдъхновяващите песни на групата до момента, и е с по-различно звучене. Clean Bandit се обръщат отново към несравнимия си експериментален звук, с който се превърнаха в едни от най-успешните изпълнители на века. Сингълът е продуциран от Jack Patterson и Grace Chatto, заедно с дългогодишния продуцент на групата Mark Ralph, а вокалите са поверени на неподражаемата и талантлива Julia Michaels (Julia взе участие в песента “Sorry” на Justin Bieber и издаде самостоятелната си песен “Issues” миналата година, която получи платинен сертификат в 6 държави и продаде над 1 милион копия в САЩ). Срещайки се в Лос Анджелис това лято, артистите обединяват усилия за писане на песни, което води до създаването на  “I Miss You”. Вдъхновено от разбитото сърце на Julia, парчето ще звучи в главите на феновете от целия свят през предстоящите месеци. Придружаващото го официално видео, режисирано от групата, е снимано в Лос Анджелис и Великобритания миналия месец. Сцените са на поразителен пейзаж и представят силното изпълнение на Clean Bandit (които са братята Luke и Jack Patterson и Grace Chatto), показващи майсторство в света на визуализациите.

Новият сингъл на Clean Bandit следва една безспорно успешна година. Триото продължава да мести границите на модерния поп с разнообрани смесици от електро, денсхол, класическа музика, R&B и поп, след като пусна сингъла с 10 милиона продажби “Rockabye” миналата година. Изстрелвайки се към върха на класациите в 40 страни и задържайки се на челната позиция във Великобритания, парчето стана най-продължително задържалото се на първо място във Великобритания от 22 години насам, минавайки “Love Is All Around” на Wet Wet Wet. Записът следва хитовете: “Symphony” feat. Zara Larsson, който е с 6 милиона продажби и застана на първата позиция в 20 страни, включително Великобритания, и “Tears” feat. Louisa Johnson. Освен това, сингълът, с който групата нарправи пробива си през 2014 г. “Rather Be” feat. Jess Glynne, от дебютния им албум “New Eyes”, вече има 10 милиона продажби в целия свят.

Този уикенд групата тръгва на турне във Великобритания, което включва разпродаден концерт в Hammersmith Apollo, Лондон в четвъртък, 2-ри ноември.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.