Факти, Анализи, Коментари
   20 Април 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
James Blunt пусна загадъчното си ново видео към сингъла “Don’t Give Me Those Eyes”
28 Септември 2017
James обяви и турнето си във Великобритания, което започва през ноември
James Blunt разкри удивителното ново видео към вълнуващия му нов сингъл “Don’t Give Me Those Eyes”. В режисираният от Travis Kopach от Rad Brooklyn видеоклип участват James Blunt и моделът на Victoria’s Secret Kamila Hansen от Бразилия. Видеото започва със заснета от въздуха сцена на британския музикант, който тича по улицата, точно преди да бъде прекъсната от друга, в която Kamila води мистериозен разговор по телефона, след което започва да плаче.

Видеото включва смесица от кадри на двойката като деца и възрастни, първо вкъщи заедно, след това танцуващи в нощен клуб сред неонови светлини, както и возещи се на старомодно влакче на ужасите, след което сюжетът придобива неочакван и шокиращ обрат.
Парчето е от петия албум на James “The Afterlove”, който излезе през март чрез Atlantic Records.

Изпълнителят е насрочил турне във Великобритания за ноември, за което вече се продават билети. “The Afterlove Tour” e четвъртото турне на James след голямото “Moon Landing Tour”, с което той направи повече от 140 концерта в целия свят в рамките само на една година.

Албумът “The Afterlove” на James Blunt е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.   


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.