Факти, Анализи, Коментари
   22 Май 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Galantis представят албума “The Aviary”
16 Септември 2017
Турнето “The Aviary” е потвърдено за тази есен
Дългоочакваният албум на международно признатите и номинирани за награда Grammy Galantis “The Aviary” излезе чрез Big Beat Records. 
Видеото към песента на Galantis & ROZES “Girls on Boys” дебютира на live stream събитие в Ню Йорк. 

За да отбележат седмицата на излизането на албума си, Galantis се обединиха с Postmates за концерт, за който билетите бяха разпродадени, което бележи първата съвместна работа на Postmates с друг артист за изпълнение на живо. Групата също така отпразнува официалното излизане на албума на парти в Marquee в Ню Йорк.

В допълнение, песента “No Money” е най-успешната за групата засега с платинен сертификат с 600 милиона слушания из целия свят, 288 милиона гледания в YouTube и място в класацията топ 10 на iTunes в 43 страни.

Докато “The Pharmacy” е записан в изолирано студио на стокхолмския архипелаг, “The Aviary” излиза в атмосфера на непрекъснати турнета. За Galantis ключът към еволюцията на “The Aviary” се крие в промяната. Christian Karlsson насочва вниманието, към момента на голямото осъзнаване, който е имал докато е посещавал място в Хонконг, където се отглеждат птици и това е помогнало за вдъхновението за албума.
Galantis потвърдиха турнето си “The Aviary Tour” с дати в САЩ през есента. Част от спирките са Greek Theatre в Лос Анджелис, Aragon Ballroom в Чикаго, и Stubb’s в Остин, и още концерти, които ще бъдат обявени скоро.

Galantis е дуо от Швеция, състоящо се от Christian Karlsson (също от Bloodshy & Avant and Miike Snow) и Linus Eklöw (Style of Eye). “The Pharmacy” oт 2014 г. застава на челната позиция на Billboard Dance Chart и включва хитовете “Peanut Butter Jelly” и “Runaway (U&I)”, като последният има златен сертификат от RIAA в 7 страни и получава номинация за Grammy  в категориите “Best Dance Recording” и “Best Remixed Recording” за Kaskade remix. Групата е имала изяви на световноизвестни събития като Ultra Music Festival, Electric Daisy Carnival, Coachella, Tomorrowland, Electric Zoo, Creamfields и много други.

Албумът на Galantis “The Aviary” е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.