Факти, Анализи, Коментари
   14 Юни 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Сензацията от Ел Ей Gallant се завръща с видео към сингъла “Talking to Myself”
3 Март 2017
Режисор на лентата е Саша Самсонова
Скоро след като получи номинация за Grammy за дебютния си албум “Ology”, сензацията от Ел Ей Gallant се завръща с видео към сингъла “Talking to Myself”. Саша Самсонова вдъхва живот към парчето, което се завъртя по BBC Radio 1 в Обединеното кралство. Тя е утвърдено име в модната индустрия, нейни снимки са били на кориците на Harper’s Bazaar, и е режисирала видеа за Kendall и Kylie Jenner. Тя създава визуалния съпровод към песента, който Gallant определя като „визуално разсейва мозъка, правейки перфектен паралел с шумните разговори, които се водят в главата ми всяка вечер.”

За идеята си самата Саша Самсонова казва: „Гледайки видеото към “Talking to Myself”, не мислиш, а усещаш.”

След 2016, през която издаде дебютния си албум, разпродаде концерти из Обединеното кралство, Щатите и Азия, където беше поканен да участва на наградите Mnet, Gallant започва 2017 в перфектна форма. През последните седмици издаде “Cave Me In”, супер успешна колаборация със звездите от Южна Корея Eric Nam и Tablo, и записа поразителна сесия в NPR Tiny Desk, която включва и Saba. Gallant скоро ще се присъедини не към кого да е, а към самия John Legend за Щатското му турне. Очаквайте още вълнуващи новини за Gallant, защото той ще продължи да избухва и през 2017!


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.