Факти, Анализи, Коментари
   20 Април 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Красива класическа музика и възхитително шоу в разказа за живота на Вивалди
28 Февруари 2017
Над 80 ефектни костюма и техника от цял свят пристигат у нас за спектакъла VIVALDIANNO
Прекрасна класическа музика, красиви костюми, невероятно шоу, което ще ви възихити и в което ще се влюбите. Това обещава звездата на музикалната приказка VIVALDIANNO, виолончелистката Терезие Ковалова. Впечатляващият 3D спектакъл ще зарадва публиката в Арена Армеец след по-малко от месец с модерен прочит на историята на Антонио Вивалди. Виртуозната инструменталистка споделя още, че е изключително развълнувана от възможността да разкаже с ноти живота на гениалния композитор.

Спектакълът VIVALDIANNО ще пренесе зрителите на едно незабравимо музикално пътешествие със спиращи дъха костюми. Освен впечатляващите 3D ефекти, магията на сцената се допълва от специално подбран гардероб с над 80 бални Барокови тоалета. Ефектната хореография е финалният щрих на грандиозното представление.

За шоуто у нас пристигат 10 тира с техника от цял свят. Невиждани досега визуални ефекти, 15-метров LED екран и уникална технология на прожектиране върху 3D мрежа са само част от изненадите, които очакват родните фенове по време на зашеметяващия 3D концерт VIVALDIANNО. Така публиката в най-голямата зала у нас ще се потопи изцяло в Бароковата атмосфера с триизмерния образ на Вивалди под класическите звуци на оркестъра.

На 19 март публиката в Арена Армеец ще се потопи в Бароковата атмосфера с триизмерния образ на Вивалди с шоу, озвучено на български. Билетите за събитието са на цени от 40 до 70 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и online. Организатор е Moko Solution. 


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.