Факти, Анализи, Коментари
   26 Април 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Майкъл Дворжак избра българските гласове за суперпродукцията Vivaldianno
18 Февруари 2017
На 19 март публиката в Арена Армеец ще преживее вълнуващата съдба на автора на “Годишните времена”
Създателят на уникалния 3D спектакъл VIVALDIANNO Майкъл Дворжак лично избра кои да бъдат българските гласове, които ще разкажат историята на гениалния Антонио Вивалди. На 19 март публиката в Арена Армеец ще преживее вълнуващата съдба на автора на “Годишните времена” на фона на виртуозни музикални изпълнения от световноизвестни инструменталисти. 

Истинско представление очаква зрителите в най-голямата зала у нас само след месец. Едни от най-добрите български актьори и дубльори ще влязат в ролите на героите във VIALDIANNO, а Бароковата атмосфера ще е изцяло завършена с помощта на прекрасните изпълнения на плеяда звездни музиканти. Майкъл Дворжак лично е участвал в подбора на най-подходящите разказвачи за суперпродукцията, като имената им се пазят в тайна. 

По време на грандиозното шоу с класическа музика, визуалните ефекти ще бъдат пресъздадени с иновативна технология за прожектиране на специалнa 3D стена. Така публиката в най-голямата зала у нас ще се потопи изцяло в миналото с триизмерния образ на Вивалди. VIVALDIANNО ще пренесе зрителите на едно незабравимо пътешествие още със спиращо дъха светлинно шоу и зашеметяваща хореография.

Спектакълът ще се проведе на 19 март в Арена Армеец. Билетите за събитието са на цени от 40 до 70 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и online. Организатор е Moko Solution.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.