Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
France Mosimann представи сингъла си “Never Let You Go”
4 Февруари 2017
Mosimann е всичко – DJ, продуцент, певец, текстописец, жури в The Voice Belgium и два пъти сертифициран със злато артист
Mosimann е всичко – DJ, продуцент, певец, текстописец, жури в The Voice Belgium и два пъти сертифициран със злато артист, който твори в Париж и Цюрих, а вече е и част от семейството на Parlophone / Warner Music France.

Самоук музикант, той израства и се възхищава от музиката на Jean-Michel Jarre, Daft Punk и Laurent Garnier, пионери в музиката, които му помагат да изгради собственото си звучене и идентичност.

Ако се питате какво е мотото му – “Change Your Mind”,  вярата в непоколебимата му отдаденост да промени облика на диджействането. На сцената, на върха на 8-метрова метална конструкция, и тласкан от безгранична енергия, той уверено ни представя сета си, застанал зад дръм кит, микрофон, и клавир.

Mosimann несъмнено е популярен. Той винаги се е гордял с факта, че предава страстта си към електронната музика от ъндърграунда към масите. Неотклонно изкачващ се към музикални върхове през последните 7 години, той присъства постоянно в DJ Mag Top 100 и се нарежда между десетте най-известни френски DJ с над 700 хиляди последователи в социалните мрежи.

След повече от 250 сета по света през 2015 и 2016, 2017 се очаква да е пробивна за Mosimann. Тази година той е жури в белгийското издание на The Voice, има над 150 планирани изяви по света (Франция, Германия, Швейцария, Австрия, Белгия, Холандия, Люксембург, Япония, Испания, Русия, Бразилия, Норвегия, Китай, Тайланд и други), и очакваме ремикс на “Shed A Light” – страхотното парче на Robin Schulz & David Guetta, в което участват и Cheat Codes.

Освен това, сега той ни представя новия си сингъл “Never Let You Go”  с Joe Cleere!


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.