Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Марая Кери и Ванеса Уилямс – в прегръдките на любимците на българските жени
2 Февруари 2017
Звездите са заклети фенки на ефектните танцьори и често посещават представленията им в Лас Вегас
Горещите Chippendales, които ще зарадват родните дами в месеца на жените март, са любимци на Марая Кери и Ванеса Уилямс. Звездите са заклети фенки на ефектните танцьори и често посещават представленията им в Лас Вегас, като не пропускат възможност да се похвалят със снимки в социалните мрежи. Българските почитателки на възпламеняващите стрийптизьори също ще получат уникалната възможност да попаднат в прегръдките им на 18 март в Пловдивската Панаирна Палата 7 и на 19 март в зала EFE на хотел Маринела в София. 
Легендарната Марая Кери попада случайно на шоу на Chippendales и остава истински впечатлена от незабравимото присъствие на танцьорите на сцената. Изпълнителката на “Hero” дори кани стрийптизьорите да се включат в хореографията на нейни участия. Общите им снимки в социалните мрежи събират хиляди позитивни коментари, а самата Марая Кери признава, че трудно успява да устои на боговете на дансинга.

Телевизионната звезда Ванеса Уилямс, която е и изключително талантлива певица, също попада в плен на чара на Chippendales. Носителката на титлата “Мис Америка” често е забелязвана на първия ред по време на представления на танцьорите. Уилямс дори кани горещите стрийптизьори на гала вечеря по случай обявяването й за “Жена на годината” от Nevada Ballet Theatre.

Шоуто на Chippendales “Best Night Ever” е на 18 март (събота) в Палата 7 на Международния Пловдивски панаир с начален час 20:00. Ден по-късно е спектакълът на атрактивните танцьори в София – 19 март (неделя), зала EFE на хотел Маринела, начало – 20:00 ч. Билети и за двете дати на вълнуващото представление могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна. Цени на билетите за Пловдив от 50 лв. до 70 лв. и от 60 лв. до 80 лв. за София.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.