Факти, Анализи, Коментари
   14 Април 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Певицата Ваня Златева с нов видеоклип
18 Януари 2017
Песента носи името "Сама" и е посветена на любимия човек
Талантливата певица Ваня Златева, която направи силен дебют на българската музикална сцена преди две години, изненада почитателите си с нова песен и видеоклип. 

Нежност, финес и сексапил в умерени дози украсяват сюжета в новото видео на Ваня Златева, озаглавено „Сама“. Основното действие в лентата е очакването на любимия, а чрез сексапилната си визия певицата разкрива една непоказана до сега част от артистичността си. Не случайно, именно в този проект участие взима и нейния партньор в живота, който играе мъжката роля във видеото.

„Сама“ е по музика, текст и аранжимент на FREAK Collective,  режисьор е Виктор Антонов – Rikk, който успява да улови и изкара на преден план нежната натура на певицата, като е заложил на детайлите, които са част от ежедневието на един влюбен човек. За страхотната визия на красивата пловдивчанка се погрижиха още стилистът Цветомир Горанов и Слав Анастасов – коса и грим.
Ваня е позната от синглите „Заедно“ и „Get it“, а също така от различни колаборации с Бобо и Росен Кукошаров.

Ваня Златева е родена през 1992 година. От 18-годишна възраст се занимава активно с музика.

На 22 години се запознава с екипа на FREAK Collective, познати още като основатели и членове на групите Bobo & The Gang, Gabana, Freestyle, Sour-sweet. Заедно с тях подготвя два албума, като първият се очаква да бъде реализиран през пролетта на 2017 година. В него едни от изпълнителите, които ще вземат участие са Бобо и Росен Кукошаров.

През годините Ваня се занимава със създаването на авторски проекти и видеоклипове. Някои от тях са синглите "Заедно" + (love vibes remix), "Get it" и „Сама“.

Ваня Златева се изявява активно на българската клубна сцена, както и като водещ и хост на събития.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

Иван
19 Jan, 2017 | 21:52

талантливи хора има в БГ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.