Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Ofenbach пуснаха сингъла “Be Mine”
15 Януари 2017
Момчетата използват момента, за да представят първото си парче към Big Beat Paris
Парижкото дуо Ofenbach бързо си спечели репутацията на един от най-горещите електронни проекти. Наскоро номинирани за Best New Talent от DJ Mag и избрани за плейлистата Spotify France’s New Talent 2017, музикантите получават предложения за ремикси от Bob Sinclar до James Bay, а миксът им на “Come To Me” на Lily & Madeleine има близо 20 милиона преслушвания в Spotify.

Момчетата използват момента, за да представят първото си парче към Big Beat Paris – “Be Mine”. След като излезе първо във Франция и се изкачи до 4 позиция в iTunes Electronic Chart и влезе в топ 10 на Shazam Futurе Hits, “Be Mine” ще бъде официално представен на световната публика, която е виновна за по-голямата част от първите един милион преслушвания.

В “Be Mine” Ofenbach обединяват две различни звучения – смразяващото електро е подкрепено от разцъфващи инструментали, вдъхновени от страстта на артистите към рок и блус музиката. С настойчивия си бийт, парчето е подплътено с хладен и умерен вокал.

Дуото Ofenbach сформират приятелите от деца Dorian Lo и César de Rummel, чиито музикални приключения им носят успех, когато през 2014 се потапят в света на хауса. От тогава, песните им са украсени от положителни вибрации. Ясни примери за това са “You Don’t Know Me” c Brodie Barclay, “What I Want” c KarlK и “Around The Fire”, която влезе в компилацията “Crosswalk, Vol. 1”, в която има парчета на Kungs и Nicolas Haelg.

Ofenbach се радват на над милион месечни слушатели в Spotify,  а миксовете им Monthly Delights в SoundCloud привличат още фенове с разнообразието от нови парчета, горещи ремикси и стари фаворити. 


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.