Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Анелия с приз „Певица на 2016"
20 Декември 2016
За четвърта година се организираха наградите Revue Popfolk Music Awards, известни като българските фолк-оскари
Анелия получи престижната статуетка „Певица на 2016" на грандиозна церемония в столичния клуб Revue, където за четвърта година се организираха наградите Revue Popfolk Music Awards, известни като българските фолк-оскари.

В прилепнала къса рокля, Анелия обра овациите на колегите си и на огромната тълпа от гости, които бяха препълнили клуба, за да видят кой ще спечели годишните награди. Наградата й бе връчена от мениджъра на клуб Revue Денислав Борисов, а разкошната блондинка подкани присъстващите да аплодират водещата на церемонията – младата звезда на Диапазон Рекърдс – Александра.

Изящната талия на Татяна, която две години поред печели наградата за перфектна визия, прикова очите на всички към сцената, където тя изпя два от хитовете си. Татяна обеща да предаде наградата на Фики, който печели в категорията „Най-атрактивен изпълнител". Непрекъсващи аплодисменти посрещнаха живата легенда на попфолка Радо Шишарката, който вдигна всички на крака с емблематичното си парче „Тигре, тигре", представено с нов аранжимент. Радо Шишарката връчи на Алисия статуетка за цялостно творчество. Красивата брюнетка сияеше в спортно-елегантна визия, подчертаваща перфектната й фигура. Алисия получи и специален комплимент от Леопард Трейдинг, вносител на „Метаха" за България. Алекс от екипа на Емануела взе статуетката „Дует на 2016", за да я предаде на Константин и Емануела за парчето „Не ме заслужаваш". Тази година в категория „Перфектна визия" победител е Камелия, а попденс хит на 2016 категорично спечели „На Египет фараона" на Галин. За най-проспериращ млад изпълнител бе обявена звездата от Диапазон Рекърдс Ашли, а за певец на 2016 – Тони Стораро. Преслава печели в категорията „Принос за развитието на българския попфолк", а за хит на 2016 бе обявено парчето „Пей, сърце".


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.