Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Две нови колекции от Prince
22 Октомври 2016
Това са първите издания след смъртта му на 21 април тази година
Днес NPG Records и Warner Bros. Records обявиха, че ще почетат творчеството на легендарния Prince с две нови колекции с неиздаван досега материал. Това са първите издания след смъртта му на 21 април тази година.

“Prince 4Ever” ще излезе на 22 ноември в Щатите, а за всички други държави датата е 25 ноември. Колекцията събира на едно място 40 от най-обичаните песни на музиканта, включително “When Doves Cry”, “Let’s Go Crazy”, “Kiss”, “Little Red Corvette”, “Purple Rain”, “Raspberry Beret”, “Sign O’ The Times”, “Alphabet Street”, “Batdance” и “Cream”.
“Prince 4Ever” включва и “Moonbeam Levels” – неиздавана досега песен, оригинално записана през 1982 по време на сесиите за 1999, и по-късно не влязла в албума “Rave Unto The Joy Fantastic”. Към колекцията феновете ще получат и книжка с 12 страници, включващи невиждани фотографии, дело на Herb Ritts.

В допълнение към това, в началото на следващата година ще излезе и дългоочакваната ремастерирана версия на “Purple Rain”, за която се говори още преди смъртта на Prince. Ремастерираната версия на класиката ще идва и с още един албум, изцяло с неиздаван досега материал. Повече подробности ще бъдат разкрити по-близо до датата на издаване. 
Колекцията “Prince 4Ever” ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.