Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
JoJo се завръща с “Mad Love”
19 Октомври 2016
Наречена от списание TIME иновативна и талантлива, JoJo оглавява класации и печели награди
Мултиплатинената изпълнителка на Atlantic Records JoJo се завръща с дългоочаквания си нов албум – “Mad Love”. Той е първият пълнокръвен запис на поп певицата от 10 години насам и е зрелищно завръщане.

“Mad Love” включва наскоро издадените песни “FAB. (Feat. Remy Ma)”, “Mad Love. “ и “F*** Apologies.(Feat. Wiz Khalifa)”. Последната песен в момента се изкачва в Hot 40 и Hot AC радио класациите. Провокативното видео към нея, e режисирано от номинирания за Emmy Francesco Carrozzini.

“Music.” - последната песен от “Mad Love” направи премиерата си по-рано този месец. Написана от JoJo с Justin Tranter (Justin Bieber, Gwen Stefani), Hayley Warner (Tori Kelly, Tina Arena) и Jussi Karvinen (Asking Alexandria), баладата и видеото към нея ни връщат назад във времето с лични кадри от детството й. 

JoJo, която издава нов албум за пръв път от 2006 насам, миналата година ни зарадва с колекцията “III” от три сингъла, с която отбеляза присъединяването й към Atlantic Records. Синглите включват забележителен списък от продуценти – прекрасната пауър-балада “Say Love” е продуцирана от Harmony “H-Money” Samuels; стоплящата сърцето “Save My Soul” от The Family, а Jason Evigan и Benny Blanco са работили над заразяващото клубно парче “When Love Hurts”. 

Наречена от списание TIME иновативна и талантлива, JoJo оглавява класации и печели награди, тя е изключително надарена певица, текстописка и актриса, чието забележително пътешествие е започнало още скоро след като американката се е научила да пее. Участията в местни конкурси за деца бързо се преобразуват в появи по националните телевизии и турнета, осигурявайки на 12-годишната певица договор с голям лейбъл през 2003.

Издаден още когато певицата е на 13, дебютният й сингъл “Leave (Get Out)” достига върха на класацията на Billboard за поп музика и я прави най-младата соло изпълнителка с хит на първа позиция в Щатите. Истински световен феномен, тази песен е сертифицирана със злато от RIAA и платина и злато по света. Освен това, видеото към нея е въртяно по MTV, VH1, Disney Channel, Nickelodeon и The N, като остава 50 дни в Total Request Live на MTV. Всичко това води до отличаването на JoJo с номинация за най-добър нов изпълнител на MTV Video Music Awards, като отново е най-младият соло изпълнител, на когото е отдадена такава чест. 

“JOJO”, албумът й от 2004, който е сертифициран с платина от RIAA, има общо над 3 милиона продажби в цял свят. Последвалият “The High Road” от 2006 се приема също толкова добре, продавайки 3 милиона копия, и отличаващ се със силата на хитовете, които съдържа, пример за които е парчето “Too Little Too Late”. Години след съдебни спорове и жалба, подадена към първия й лейбъл, JoJo е освободена от първоначално подписания си договор.

Разпознаваемият й глас става част от работата на различни музиканти като Timbaland и Pharrell. Песента на Pharrell “Freq”, в която можем да чуем вокалите на JoJo от покоряващия класации албум  “G I R L”, e обявена от критиците за една от най-добрите песни в записа. Брилянтната й солова работа продължава с “Can’t Take That Away From Me” от 2010, самоиздаден микстейп, който има над 750 000 изтегляния само през първата си седмица. През 2011 издава следващия си сингъл “Disaster” с видео към него, за да отбележи забележителен успех, последван от редица международни концерти, участия в радио фестивали и телевизионни предавания. 

Сякаш това не е достатъчно, JoJo започва и кариерата си на актриса, която включва участия в Aquamarine от 2006 и RV, като вторият бокс офис става номер едно по кината първата седмица след излизането си, както и високо оценени телевизионни сериали (като True Confessions of A Hollywood Starlet по Lifetime Television) и гост-участия в Hawaii Five-0 на CBS.

JoJo отпразнува своят 22-ри рожден ден през декември 2012 с пускането на дигиталната версия на следващия й микстейп “AGÁPĒ”, последван през  следващата година от турне в Северна Америка. През 2014, певицата издаде посрещнатия с одобрение от критиците “#LOVEJO”, който включва кавър версии на песни на ветерани от Atlantic Records като Anita Baker и Phil Collins. Също така, JoJo завладя шоуто South By Southwest (SXSW) през 2014, а изпълнението й на събитието Fader Fort спечели възторжени коментари от Rolling Stone и сетът й беше обявен за „едно от 48-те най-добри неща, които видяхме на SXSW”.

Освен че издаде “III” през 2015, същата година JoJo обиколи света с невероятното си турне “I Am JoJo Tour”. Певицата имаше 23 напълно разпродадени концерта в Щатите, и още много такива в Канада и из цяла Европа.

Албумът “Mad Love” е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International. 


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.