Факти, Анализи, Коментари
   18 Април 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
"Марсианецът" с най-много приходи в САЩ
6 Октомври 2015
През премиерния си уикенд филма има приходи от продажбата на билети в размер на 55 милиона долара

Космическата 3D драма на режисьора Ридли Скот "Марсианецът" оглави бокс-офис класацията в САЩ и Канада през премиерния си уикенд с приходи от продажбата на билети в размер на 55 милиона долара. Така той почти достигна постижението от 55,8 милиона долара на подобния на него "Гравитация" на Алфонсо Куарон, който постави рекорд за приход от филм през октомври, съобщиха световните информационни агенции, цитирани от БТА.

Базиран на едноименния бестселър на Анди Уеър, филмът "Марсианецът" разказва историята на Марк Уотни (в ролята Мат Деймън), астронавт, оцелял след потенциално смъртоносен инцидент на Марс. Всички го мислят за мъртъв, а той трябва да намери начин да се свърже със Земята и да оцелее, докато пристигне помощ. Това е второто най-добро постижение на филм с Мат Деймън след "Ултиматумът на Борн", който реализира приходи от 69,3 милиона долара.

Анимационният филм "Хотел Трансилвания 2" на режисьора Генди Тартаковски, който миналия уикенд оглави бокс-офис класацията в Северна Америка, сега е на второ място с 33 милиона долара.

Американският трилър "Сикарио" на режисьора Дени Вилньов е трети. Лентата, в която Емили Блънт, Джош Бролин и Бенисио дел Торо тръгват на специална мисия срещу наркобарон, реализира постъпления от разпространението в САЩ и Канада в размер на 12,1 милиона долара.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.