Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Руската федерална агенция по туризм препоръча руснаци да не почиват в България
27 Февруари 2022
Препоръката за замяна на България с алтернативни направления или промяна на графика за пътуването е свързана със затварянето на българското въздушно пространство
Руската федерална агенция по туризма (Ростуризъм) препоръчва на туристическите агенции да разгледат възможността за замяна на България с други направления, се казва в изявление на ведомството, цитирано от ТАСС.

Препоръката за замяна на България с алтернативни направления или промяна на графика за пътуването е свързана със затварянето на българското въздушно пространство за руски авиопревозвачи и ответното затваряне на руското въздушно пространство за български авиопревозвачи. При сегашната ситуация руските туристи трудно могат да посещават България с преки полети, отбелязва Ростуризъм.

Туристите, които са резервирали почивка в България, могат да се обърнат към агенцията за замяната им или за промяна на графика на пътуването. Вече намиращите се в България трябва да се обърнат към нашата страна за уреждане на въпросите, свързани с връщането си.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.