Факти, Анализи, Коментари
   10 Май 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Група Вакали с нова продукция Drum and Dance Performance
20 Март 2012
20 март е премиерната дата за най-новата продукция на групата

20 март е премиерната дата за най-новата продукция на група Вакали – Drum and Dance Performance in Club! За първи път в България, с участието на публиката и специално създадено за клуб – с много заряд и безкрайна енергия – Студио 5 ще бъде центърът, с чийто ритъм ще тупти сърцето на Земята.

Група Вакали е създадена през 2000г. от Явор Дойчинов с идеята за нов музикално-танцов формат, в който изпълнителите се подготвят да бъдат музиканти и танцьори едновременно. Репертоарът на групата представлява своеобразно дръм-шоу от инструментални и танцови изпълнения, които интерпретират българските ритми и неравноделни размери със съвременните изразни средства на музиката и танца. „ Вакали” означава „разпалващи” и се отнася за чувства и емоции, предизвикани в публиката от разтърсващ саунд и атрактивна танцова лексика.
Уникалният стил на групата се дължи на оригинална музика и хореография и иновативен подход в използването на музикалните инструменти и танцовия реквизит.

Живият контакт с публиката цели не просто да представи една добра програма, а да покаже художествена концепция и колорит, които взаимодействат с публиката на различни пластове в дълбочина, „разпалват” емоционално и оставят трайно това усещане във времето.

Именно на това ще бъдем свидетели на 20 март от 19 часа – с най-новия – Drum and Dance Performance и ударната сила на Вакали.

Билети – 8 лв. на eventim.bg, ticketstream.bg и ticketplus.bg, както и на касата на Студио 5 преди началото на концерта.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.