Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева със счупена раменна става при инцидент с кортежа й
15 Септември 2019
На около 150 метра след разклона за село Върбак лек автомобил „Ауди“, управляван от 31-годишна жена, при завой губи контрол и се удря в насрещно движещия се автомобил от кортежа
Инцидент с кортежа на председателя на Народното събрание Цвета Караянчева е станал на пътя Шумен-Силистра близо до Хитрино, съобщава БНР.

Във Фейсбук тя съобщи, че е със счупена раменна става. По информация на „Хоризонт“ тя е откарана с хеликоптер в софийска болница. В инцидента има още двама леко пострадали.

Кортежът на Националната служба за охрана е бил от два автомобила, като е ударен основният, в който е била Караянчева.

Според съобщението от МВР на около 150 метра след разклона за село Върбак лек автомобил „Ауди“, управляван от 31-годишна жена, при завой губи контрол и се удря в насрещно движещия се лек автомобил на НСО.

Водачите са тестване за алкохол, като пробите са отрицателни. Изясняването на причините за инцидента продължава, съобщиха още от МВР.

„Добре съм и ви благодаря за загрижеността. Имам счупена раменна става. Изказвам своите благодарности на екипа в болницата в Шумен. Доколкото съм информирана и останалите участници в катастрофата са добре“, написа още Караянчева в социалната мрежа.

Временно се ограничава движението по път Шумен - Хитрино в района на с.Върбак заради инцидента, съобщиха от пресцентъра на Пътната агенция.

Движението се осъществява по обходен маршрут: Шумен - Струйно - Тимарево - Хитрино и обратно. Трафикът се регулира от пътна полиция.


последни в По света:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.