Факти, Анализи, Коментари
   21 Май 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Сп. People обяви Дженифър Анистън за най-стилно облечената знаменитост на 2006
14 Септември 2006

Класацията за първи път се прави не от редакторите на списанието, а от читателите му

      Списание People обяви Дженифър Анистън за най-стилно облечената жена на 2006 заради " естественото и чувство за мода".   

      Броят с най-добре и най-зле облечените знаменитости излиза в петък. В него на всяка звезда е дадена характеристика, описваща вкусовете и, предава Reuters.    

      Така лауреатката на "Оскар" Холи Бери е наречена "Класика". Тя заема второ място след Анистън, а на трето място е 25 годишната дабютантка Джесика Алба.    

      Елизабет Споркин, редактор на списанието, казва, че за първи път списъкът е съставен не от редакционния екип, а от читателите, гласували чрез Интернет. Според нея Анистън, получила прозвището "Естественост", е събрала 54% от гласовете. "Тя има много разбираемо чувство за мода - казва Споркин - Носи дънки, тениски и блейзъри. Облича се като обикновен човек."    

      Споркин добавя, че Алба в най-голяма степен следи тенденциите на модата, а Бери майсторски избира тоалети, които и отиват.    

      В мъжката секция на класацията певецът Джъстин Тимбърлейк е получил характеристиката "Най-модерен", а английската футболна звезда Дейвид Бекъм изглежда най-добре в номинацията "Сако и дънки".    

      Джордж Клуни е влязъл в списъка благодарение на своя " едноцветен стил". " Той е новият Кари Грант", твърди Споркин за него. "Всички тези мъже действително отделят внимание на външния си вид и се грижат за него", добавя тя.    

      И тази година не мина без най-безстилни знаменитости. Към тях списанието отнесе Парис Хилтън, която се показа пред публика в пижама и Тери Хътчър с нейната склонност да демонстрира долното си бельо. Списанието е посветило цяла страница на Шарън Стоун. "Това са стилни хора, но те вече са " превтасали" - казва Споркин - Не е вече техният ден."    

     

последни в Общество:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.