Факти, Анализи, Коментари
   20 Май 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Бритни Спиърс роди втори син
13 Септември 2006

Детето се е появило на бял свет рано във вторник след планирано секцио в Лос Анжелос

      Бритни Спиърс/ 24/ и съпругът и Кевин Федерлайн/ 28/ се сдобиха с втори син рано сутринта вчера в Лос Анжелос, съобщава сп. Пийпъл.    

      Детето се е появило на бял свят след планирано секция. Двойката вече има един син, Шон Престън, който ще направи една годинка в четвъртък. Новороденото е четвърто дете на Кевин Федерлайн, той вече има две малки деца от бившата си приятелка, актриса.    

      Говорителят на Бритни Лесли Слоан Зелник отказа да коментира раждането пред Асошейтед прес.    

      Бритни Спиърс започна като тийнейджърска звезда и се превърна в една от най-силните фигури в поп музиката. През 1999 година нейният албум "Baby One More Time" я изстреля във вселената на големите, бяха продадени над 60 млн копия. През 2000 сингълът и "Oops!... I Did It Again" счупи рекордите на продажби, като се превърна в най-бързо продадения албум на жена в шоу бизнеса. 1.3 млн копия бяха продадени само през първата седмица в Америка, общо в света продажбите регистрираха 20 млн.    

      Русата палавница обаче най-често се появява в жълтите хроники заради факти от личния и живот - така стана и с брака и с танцьора Федерлайн, както и предишната и дълга любовна връзка с Джъстин Тимбърлейк, както и с мимолетния и брак през 2004 със стар приятел от детството.    

     

последни в Общество:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

Bai Brother
14 Sep, 2006 | 10:12

Ebasi taq ne moja li da izchaka poveche ot 3 meseca sled pyrvoto si rajdane?Mnogo e zle...

razi
13 Sep, 2006 | 13:45

e kak kvo....4akame 3-toto

Zdrasti
13 Sep, 2006 | 11:45

I sega,kakvo...?


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.