Факти, Анализи, Коментари
   20 Май 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Съседите на Клаудия Шифър в английската провинция подадоха жалба срещу нея
11 Септември 2006

Двете агресивни кучета на световния модел постоянно бягат от имението и нападат минувачи

      Жителите на британското село Станингфийлд подадоха жалба в местната полиция срещу новите си съседи - Клаудия Шифър и съпруга и, съобщава в. Телеграф.    

      Повод за недоволството са кучетата на известния модел - вълкодав и немска овчарка. Коренните жители на Станингфийлд твърдят, че двете агресивни животни постоянно бягат от имението на Клаудия и тероризират околността.    

      Овчарката например е обвинена в нападение над пощальон, който вървял по пътя край дома на Клаудия Шифър. На същото място вълкодавът ухапал малко кученце, разхождано от местна старица.    

      В случая с вълкодава Клаудия е поднесла дълбоките си извинения и е платила дори лечението на кученцето, но това не успокоило съседите. Те настояват, че имат право да се разхождат по селския път, който от няколко стотин години вече минава край сегашния дом на красавицата. Полицията обещала да проведе с нея сериозен разговор за безопасността на жителите на селцето.    

     

последни в Общество:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.