Факти, Анализи, Коментари
   29 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Това ако не е двоен стандарт, кое е...
14 Август 2009
Осъдиха 73 год. съжителка на скандалния поп Кирил Папудов за отглеждане на марихуана
Елена Ковачева, съдена за отглеждане на марихуана
Елена Ковачева, съдена за отглеждане на марихуана

Поп Кирил Папудов, задържан седем пъти за отглеждане на марихуана и...все така на свобода

На една година и шест месеца лишаване от свобода с три години изпитателен срок бе осъдена на 11 август в Благоевград 73-годишната Елена Ковачева от с. Хърсово, община Сандански. Тя бе обвинена в това, че е отглеждала със цел разпространение 3 813 кг марихуана.

Пред магистратите възрастната жена наркобос се призна за виновна, че на 22 август 2008 година в двора на жилище и прилежащи постройки в с. Кладенци, община Петрич, собственост на Кирил Папудов, е държала дрогата с цел разпространение.

Елена Ковачева сключи споразумение с държавното обвинение, което бе одобрено от окръжен съдия Атанас Маскръчки. Тя е най-възрастната наркотърговка с присъда в Пиринско, а вероятно и в страната.

Сред информациите за килограми и тонове марихуана, прибирани в югозапада, едно име изпъква с отчайваща повторяемост- това на печално известния свещеник Кирил Папудов, който не един, не два, не дори три, а  седем пъти бе уличаван в отглеждането на сериозни масиви марихуана. След всеки арест той бе пускан обратно на свобода. В репортаж на бТВ осъдената преди дни Елена Ковачева в прав текст признава, че е поела вината му.

Само за сведение- грам марихуана по улиците се търгува по 30 лева. Съдилищата са препълнени с дела срещу младежи, заловени с по една цигара. В затворите лежат десетки, заловени втори път с по една цигара. Лекият вариант на присъда за една цигара е административна глоба от 1000 лв.

Това ако не е двоен стандарт, не е ясно кое е...


последни в Общество:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

Мутрев
19 Aug, 2009 | 18:47

Н8Скорчо,

Тук говорят не за евентуалното узаконяване на марихуаната, ами за..... КОЙ Е ПО-ВИНОВЕН.... и кого съдят всъщност!

щото ако бабата е осъдена.... ЩО...НЕ ЗАКАЧАТ ПОПА ???


Иначе.... накарай Франция... или други държави да узаконят марихуаната.... и тогава.... виж как няма да има нужда да напомняш на нашите ...еничеро-мафиотски управници да ги последват !!!

H8C0RE
14 Aug, 2009 | 12:56

Аз не пуша трева, но държа да кажа: LEGALIZE IT!!! Канабисът е растението на бъдещето - едва ли има друго толкова полезно и невзискателно растение. Приложенията му са много. Едни от най-здравите тъкани се правят от конопени нишки. Май само коприната го превъзхожда. Конопените тъкани се отличават с още други качества. Маслото от конопените семена също превъзхожда олио по състав на полезни мастни киселини. Вирее там, където нищо друго не вирее. Не изисква напояване.


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.