Факти, Анализи, Коментари
   20 Май 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Разменени бебета в родилния дом? Ужас!
11 Октомври 2007
Две семейства в Чехия ще си върнат собствените деца навръх рождения им ден
Майките с биологичните си дъщери, досега разменени в родилния дом
Майките с биологичните си дъщери, досега разменени в родилния дом

В Чехия две семейни двойки решиха да разменят децата си. Както станало ясно, двете момиченца, родени в един и същи ден преди 10 месеца, били объркани в родилния дом.

За грешката станало ясно, след като тъмнокосият и тъмноок шофьор на самосвал Либор Броза решил да провери действително ли е биологичен баща на русокососата си синеока дъщеря Никола.

ДНК- анализът показал, че Броза не е баща на детето и тогава той обвинил жена си Ярослава Троянова в съпружеска измяна. Тя се обидила и за да докаже своята невинност, също си направила ДНК анализ. Тогава станало ясно, че момиченцето не е биологична дъщеря и ... на майка си.

След случилото се, администрацията на родилния дом, където било родено детето, се видяла принудена да признае допуснатата грешка. Лекарите помогнали на съпрузите да открият истинската си дъщеря - Вероника. До този момент за нейни родители се смятали Ян и Ярослава Цермак.

Двете деца се родили в един ден в родилния дом на Требник, на 165 км южно от Прага. Родителите решиха да разменят децата на 9 декември, когато и двете навършват една година.

Ярослава Троянова и Либор Броза имат намерение да съдят родилния дом за нанесени щети в размер на 510 000 долара.


последни в Общество:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.