Факти, Анализи, Коментари
   20 Май 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Съдът отне децата на Бритни Спиърс
Николай Атанасов - 2 Октомври 2007
2-годишният Шон Престън и 1-год. Джейдън Джеймс ще останат с баща си Кевин Федерлайн “до второ решение на съда”

Бритни при повторния си дебют на сцена в Лас Вегас.

Спиърс с бившия си съпруг Кевин Федерлайн.

В понеделник съдът в Лос Анджелис постанови бившият съпруг на Бритни Спиърс (Britney Spears), Кевин Федерлайн (Kevin Federline), да поеме изцяло физическото попечителство над двете им общи деца, съобщава France Presse.

Съдията по делото за родителските права, Скот М. Гордън (Scott M. Gordon) реши Фесдерлайн “да поеме пълната физическа опека над двамата си малки сина от 00,00 ч. на 3 октомври, сряда, до второ нареждане на съда”, посочва The Los Angeles Times. Следващото заседание по делото също бе насрочено за сряда. Светските таблоидни сайтове TMZ и X17 уточняват, че Спиърс е извела децата си на последна разходка с кола до заведение за бързо хранене, преди да ги повери на бодигардовете на Федерлайн в понеделник следобед местно време.

Разводът между 25-годишната “паднала принцеса на попа” Бритни Спиърс и 29-годишният бивш танцьор приключи окончателно в края на юли, но тяхното споразумение за временно съвместно попечителство над двамата им сина от февруари 2007 г., бе оспорено от страна на Федерлайн, който изрази съмнения, че Бритни е здрава и способна да отгледа децата им майка. Бритни се омъжи за Федерлайн през октомври 2004 г., само 8 месеца след анулирането на 1-дневния й брак с приятеля й от детинство Джейсън Александър. В молбата си за развод от ноември 2006 г., певицата посочва като причина за раздялата “непреодолими различия”.

Миналия месец бивш бодигард на попзвездата излезе с изявление пред съда с разкрития за непристойно поведение и употреба на наркотици от страна на Спиърс и изрази загриженост за благополучието на 2-годишния Шон Престън и 1-годишния Джейдън Джеймс, ако те останат под нейните грижи. Според сведения на приближени до обкръжението на Фесерлайн, при подаването на иска той е настоял за подялба на попечителските права в съотношение 70/30 в негова полза, вместо договорената след раздялата им опека 50/50. Според друга информация, двете страни спорят за пълното попечителство над Шон и Джейдън.

На 18 септември съдия Гордън разпореди Спиърс да преминава редовни, произволни тестове за наркотици 2 пъти седмично, без да е уведомена предварително за датата или часа на изследването. В мотивите за решението си, Гордън посочи, че според представените доказателства на слушанията по делото при закрити врати, Бритни е “закоравял, чест и постоянен потребител на забранени субстанции и алкохол”, поради което трябва да бъде подложена на постоянни тестове за алкохол и дрога 2 пъти седмично.

В допълнение Бритни ще трябва да посещава психотерапевт веднъж седмично, да премине обучение при специалист по родителски грижи, както и да посещава с бившия си съпруг сбирките на специализирана програма Parenting Without Conflict.

Срещу Бритни бяха предявени и обвинения, че е избягала от мястото на пътнотранспортно произшествие и е шофирала с недействително удостоверение за правоуправление. За тези си провинения бившата поппринцеса е заплашена от до 6 месеца затвор.

Въпреки семейната катастрофа и проблемите с правосъдието и фиаското при завръщането й на сцена на церемонията на 2007 MTV Video Music Awards на 9 септември в Лас Вегас, в момента Бритни Спиърс се опитва да възобнови музикалната си кариера със сингъла Gimme More.


последни в Общество:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.