Факти, Анализи, Коментари
   10 Май 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Skype се скапа, от компанията не знаят защо
23 Декември 2010
Прекъснала връзката с мрежата на важни компютри на компанията заради „неопределен” до момента проблем

Милиони потребители на „Скайп” остават без комуникационната услуга за няколко часа заради проблем в системата на компютърната програма за интернет комуникация, предава АФП.
 
В интернет изявление от „Скайп” обясниха, че връзката с мрежата на важни компютри на компанията е прекъснала заради „неопределен” до момента проблем, допълва Фокус. Оттам заявиха, че инженери от компанията са в процес на изработване на нови компютри, които постепенно ще нормализират настоящата ситуация.

„Това може да отнеме няколко часа и ние искрено се извиняваме за прекъсването на вашите разговори.”, се извиниха от „Скайп”. Оттам добавиха, че възстановяването на някои услуги, като например видео разговорите, може да отнеме повече време.

Базираната в Люксембург компания е основана през 2003 година. За разлика от стандартните телефонни мрежи, тя предлага безплатен софтуер за осъществяване на гласова, видео-, и текстова комуникация чрез интернет.
Услугата има милиони потребители по света и много от тях се оплакаха от провала на комуникацията в съществуващите социални мрежи.


последни в Наука и Техника:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.