Факти, Анализи, Коментари
   10 Май 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Появи се нов браузър - RockMelt
9 Ноември 2010
Обръщайки специално внимание на социалните мрежи, RockMelt ще се опита да се наложи в интернет среда с утвърдени браузъри

От днес интернет потребителите могат да използват "РокМелт" (RockMelt), нов уеб браузър с акцент върху социалните мрежи, съобщи БНР, позовавайки се на Франс прес. За момента той е в т.нар бета, или пробна, версия.

Обръщайки специално внимание на социалните мрежи, "РокМелт" ще се опита да се наложи в интернет среда с утвърдени браузъри като "Интернет Експлорър" на "Майкрософт", "Сафари" на "Епъл", "Хром" на "Гугъл" и "Файърфокс" на "Мозила".

Компанията, която стои за "РокМелт", е със седалище в Маунтин Вю, Калифорния. Тя е "преоткрила браузъра за съвременните уеб потребители, вграждайки най-популярните уеб услуги" в него, гласи съобщение на компанията. "РокМелт" всъщност интегрира приятелите от социалната мрежа "Фейсбук" директно в браузъра на дадения потребител, обясняват още създателите му.

"РокМелт" има подкрепата на един от създателите на браузъра "Нетскейп" Марк Андреесен и Рон Конуей, който е инвестирал в търсачката "Гугъл" и социалните мрежи "Фейсбук" и "Туитър".


последни в Наука и Техника:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.