Факти, Анализи, Коментари
   10 Декември 2022
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Учените: Преди 25 хиляди години на Земята е имало ядрена война
15 Юни 2006

Това показват резултатите от съвместен научен проект на специалисти от НАСА и френски учени.

     Изглежда теорията на Дарвин, според която нашите далечни предци са били маймуни, губи все повече позиции. Наскоро завърши най-големия за последните пет години съвместен изследователски проект на специалисти от НАСА и френски учени.

     Подготвеният по него отчет се оказа пълен със съвсем неочаквани факти, свидетелстващи, че преди 25 хиляди години Земята е преживяла глобална ядрена война!

     По цялата планета изследователите открили повече от 100 кратера, оставени от мощни взривове в древни времена. Най-дълбокият от тях се намира в Южна Африка. Именно чрез анализ на стените му, а по-точно на земните пластове в него е било изчислено времето на грандиозната катастрофа.

     Учените успели да определят и силата на ядрения удар: повече от 500 хиляди тона тротилов еквивалент. За сравнение бомбандировката над Хирошима е със сила 20 хиляди тона. Представете си колко мощна е била древната атака, ако тя, както смятат учените, е променила скоросттта на въртене на Земята около оста си! В резултат на ядрените експлозии, водата от Световния океан е започнала движение и се е получил нещо като гигантски водовъртеж. Неговата сила накарала Земята да започне да се върти по-бързо.

     През миналия век в градовете на маите са били открити древни календари, в които денонощието е 36 часа. Учените смятат, че такава е била продължителността на земния ден преди ядрената война. Между другото, в генетичната памет на съвременните хора още се пази тази информация. Опитите на физиолозите доказали, че ако човек е поставен в подземие и е лишен от възможността да следи времето, неговия организъм се настройва на денонощие с продължителност 36 часа.

     Според специалистите свидетелства за свръхмощна ядрена катастрофа има в древните предания и епоси на много народи. Ако се премахнат метафорите от митовете на африканските пигмей за “голям огън, спускащ се от небето”, то ще се получи напълно достоверна хроника за взрив и последващата го ядрена зима. А в световно известната “Махабхарата” достатъчно подробно се разказва, как са се спасили, от ядрената война. За първи път в света хората построили под земята бомбоубежище и се спасили от унищожителния огън.

     Подобни подземни галерии са открити в Алтай, Урал, Тян Шан, Сахара и в Южна Америка. Предназначението на тези катакобми става видно даже за тези, които не са специалисти.

     Едно от неминуемите последствия на ядрената катастрофа е мутацията на живите организми. Радиоактивния мутагенезис преправя хромозомните вериги на човека в резултат, на което радикално се променя неговия облик.

     Нашите далечни предци не са успели да избегнат тази участ. Скоро след глобалния взрив човешкото общество е представлявало сбор от мутанти. Сред тях е имало хора с крила, великани (техни кости и сега се намират по време на разкопки) и джуджета, чиито преки потомци са пигмеите в Африка и народите допа и хама в Тибет. Една част от тези мутанти не успели да се адаптират към околната среда и загинали, а друга била изтребена от съперниците, нахлуващи на тяхна територия.

     Учените смятат, че древните хора са имали трето око, намиращо се над носа, а в наше време генетичната памет за този орган определя нивото на интуицията на човека.

     Обаче най-типичните представители на облъчването с радиация за циклопите и монголоидите – в крайна сметка именно те са били основните конкуренти в борбата за оцеляване. Монголоидите победили! Сега тяхната раса е най-разпространената от всички човешки раси на Земята. Според специалистите процеса на мутация, макар и бавно, и в момента продължава.

     И така преди 25 хиляди години нашата планета се е превърнала в гигантски Чернобил и ние, съвременните хора, сме потомци на мутантите, появили се в резултат на тази катастрофа. Това показват резултатите от международното изследване, което обаче не показва кой и защо е започнал тази древна ядрена война.

     Учените само предполагат, че тогава са съществували могъщи цивилизации, разполагащи с технологии, чиито тайни не са известни и до момента. Събирането на информация за тях е целта на нов проект, който стартира през есента.


последни в История:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

Панайот
16 Sep, 2017 | 19:33

Как ли,маите измерваха тези 36 часа.

така е
25 Oct, 2016 | 22:01

Статията е страхотна, за съжаление сме изправени пред такъв катаклизмът заради шибаните американци турци и араби

ENGELA
28 Apr, 2015 | 21:04

тва е знаех си че е така и аз намерих укото на един цеклоп на двора и не вервах ама комшията я учен и ми каза ,че я истинско и ся сам пуснал в продавалника око от цекло;п да ми пишат на лични за цината :)аа

4okooto
28 Apr, 2015 | 20:57

ei tva e sega hubava statiqa.mnogo akul i mazut blika ot neaq.. bahti i rakite brat

Johhan Sayman Gonzales
04 Sep, 2014 | 19:42

Доста вярно и точно се търси Истината в настоящия момент, но това е все още недостатъчно, тъй като, така или иначе, се пречи от определени кръгове и техни агентурни мразодишци.
Не само, че е ИМАЛО ЯДРЕН конфликт, но след това мощно стълкновение, няколко от Спътниците, освен Луната, са изпаднали (паднали) в Космоса.
Те, в края на краищата, са поддържали познатата тук-там продължителност на човешкия живот, очертаваща се някога над 1000 години. (Един "прост пример": В днешни дни, човек изсича или склопява дърветата, на което подрастващите се смеят. А благодарение на дърветата, човек може да диша...)

Johhan
04 Sep, 2014 | 19:40

Доста вярно и точно се търси Истината в настоящия момент, но това е все още недостатъчно, тъй като, така или иначе, се пречи от определени кръгове и техни агентурни мразодишци.
Не само, че е ИМАЛО ЯДРЕН конфликт, но след това мощно стълкновение, няколко от Спътниците, освен Луната, са изпаднали (паднали) в Космоса.
Те, в края на краищата, са поддържали познатата тук-там продължителност на човешкия живот, очертаваща се някога над 1000 години. (Един "прост пример": В днешни дни, човек изсича или склопява дърветата, на което подрастващите се смеят. А благодарение на дърветата, човек може да диша...)

Аз
19 Jul, 2014 | 18:57

Прочетете ли някъде "учени откриха" "учени изследваха" , "учени разкриха", "учени направиха" и т.н. без да се споменават те по име , то това е класически пример за дезинформация , така характерна в настоящета информационна епоха.

Sparx
27 Jul, 2012 | 16:59

ВНИМАНИЕ! Псевдо-наука!

nestora
03 Mar, 2010 | 20:41

nestora si pribra 4uka

KRECTORA
18 Feb, 2010 | 18:40

nestora mi iskara 4uk ..... nestora mi iskara 4uk ..... nestora mi iskara 4uk ..... nestora mi iskara 4uk ..... nestora mi iskara 4uk ..... nestora mi iskara 4uk ..... nestora mi iskara 4uk ..... nestora mi iskara 4uk ..... nestora mi iskara 4uk ..... nestora mi iskara 4uk ..... nestora mi iskara 4uk ..... nestora mi iskara 4uk ..... nestora mi iskara 4uk ..... nestora mi iskara 4uk ..... nestora mi iskara 4uk ..... nestora mi iskara 4uk ..... nestora mi iskara 4uk ..... nestora mi iskara 4uk ..... nestora mi iskara 4uk ..... nestora mi iskara 4uk ..... nestora mi iskara 4uk ..... nestora mi iskara 4uk ..... nestora mi iskara 4uk ..... nestora mi iskara 4uk ..... nestora mi iskara 4uk ..... nestora mi iskara 4uk ..... nestora mi iskara 4uk ..... nestora mi iskara 4uk ..... nestora mi iskara 4uk ..... nestora mi iskara 4uk ..... nestora mi iskara 4uk ..... nestora mi iskara 4uk ..... nestora mi iskara 4uk ..... nestora mi iskara 4uk ..... nestora mi iskara 4uk ..... nestora mi iskara 4uk ..... nestora mi iskara 4uk ..... nestora mi iskara 4uk ..... nestora mi iskara 4uk ..... nestora mi iskara 4uk .....

megata
18 Feb, 2010 | 18:36

IMA GOLQM 4uk 10 lea 2 .. ako moje mi daite nekvi pari na zaem az 6e vi gi dam

isaev_ciganina
18 Feb, 2010 | 16:44

Kpectopa ,Pectopa i lajestora doidoha da me nadanqt na rabota

iliq_ciganina
18 Feb, 2010 | 03:00

kvestora mi iskara luk . svetlio mi iskara pico

stenimir
18 Feb, 2010 | 02:58

nestora mi izkara 4uk

svetlio_picoto
18 Feb, 2010 | 02:57

moeto mnenie e 4e nestora mi izkara 4uk ..

nestor
18 Feb, 2010 | 02:56

NESTORA MI ISKARA 4UK

Скрит
14 Dec, 2009 | 05:16

Мили деца, наистина в Махарабхата има неща, които БИХА могли да бъдат описания на атомен взрив (поне в преводите, които съм чел, в оригинала кой знае кво пише). Обаче въртенето на Земята се забавя заради Луната, авторът да прочете малко елементарна физика и ще разбере защо. Даже за последните няколко десетки години има забавяне, части от секундата де, споко. Преди доста милиони години (много повече от 25 хиляди) обаче е било 9 часа
Експериментите с хора в пещери показват удължаване на деня, вярно - но не до 36, а най-често 50 часа, като не важи за всички. Обяснение засега няма. Като цяло авторът е взел 2 факта и е правил свободни съчинения върху тях. Който може да мисли - да го прави. който не - да вярва на бомбастични статии и да се мисли за умен.

georgi
01 Dec, 2009 | 20:33

Mislq che tazi istorq e mnogo nauchna i tq ni nauchava na mnogo ne6ta.Za tova trqbva da chetem takiva neshta za da se osavarshenstvame.

paco
21 Aug, 2009 | 01:35

emi da

ieeeee
21 Aug, 2009 | 01:31

emi ne e li logi4no kfi qdreni voini kfi pet leva predi tolko vreme tfa sa nekvi fatasmagorii to pri sblusuk na asteroid sus zemqta moje samo da se ot4ete takava sila na udara mnogo po mo6tna otkolkoto pri qdren vzriv

ieeee
21 Aug, 2009 | 01:25

a ne moje li tova da e bilo poradi sblusuk na asteroid sus zemqta a ne qdrena bomba

Ivan
06 Mar, 2009 | 17:56

Може би е било така, а може би не... Всички вървим към едно място, просто си избираме различни пътеки.
Нашата цивилизация колкото и да не ни се иска затъва все повече и повече и ако не се променим и не започнем да се грижим повече за средата в която живеем ще я изтощим и променим до неузнаваемост!
Ако не се грижим поне малко повече за природата след 25 000 години най-вероятно и за нас ще пише някоя щуротия.

mushichka
11 Sep, 2008 | 20:00

И кои са тия учени? Кои са тия международни организации? Какъв проект стартира през есента? Че автора е проявил въображение - спор няма, но ако целта му е била текста да изглежда достоверен поне да си беше измислил имена на въпросните учени..

Циклопи..тинтири-минтири.. :)

Sil
10 Sep, 2008 | 16:43

Статията е интересна, но като цяло доста ме съмнява достоверността й. От време на време в интернет се появяват подобни статии и ако човек ги следи, ще забележи доста противоречащи си едно на друго твъдения и хипотези

SphinX
10 Sep, 2008 | 15:39

IUEE we, tva e istina hora, vqrvaite

Stelky
15 May, 2008 | 23:45

Да ***** и тъпанарите дето не вярват хмм всъщност като са много отворени да кажат от къде са излезнали пирамидите нека го обяснят и да кажат дали е имало Адам и Ева като много знаят това са някакви дето мислят че маймуната от скачане на друго дърво е станала човек OMFG замислете се малко и вижте логиката за взрива тогава се обяснявайте Малоумници

intoro
01 May, 2008 | 18:04

Mislete kakvoto si iskate samo imaite na vpredvid 4e n6ata civilizacia se e razvila v poslednite 200 godini , do predi tova sa otkrili samo koleloto .A za 25 000 000 godini kolko civilizacii mogat da se razviat ????


Mitko
14 Mar, 2008 | 17:12

За тези, които искат научни факти и имена - погледнете този линк:
http://www.peter-thomson.co.uk/anomalies/ancientwriting.html

Kam4atka
06 Nov, 2007 | 16:50

Има логика това , ако си умствено изостанал. Човека дето е писал тая статия може да си скъса дипломата. Всеки знае ,че извънзамните са създали човечеството, убили са динозаврите и са ни създали за да се забавляват с нас, чрез риалити шоу което е с топ рейтинг и до днес в цялата Вселена. Риалитито се казва "Улигофрение" ,приятно гледане !

рационален
07 Oct, 2007 | 10:32

Преди много години учените бяха озадачени от древния мъртъв град Мохенджо даро. Изследван скелет на мъртвец показа радиация 50 пъти над нормата....Нашата цивилизация не е "върхът на сладоледа" и също е тръгнала по пътя на самоунищожението... не можем като децата да разсъждаваме - " а как са живели онези примитиви преди нас без интернет?... ужас!!! ... и да си мислим, че светът започва с нас.

ivan
10 Mar, 2007 | 21:08

iskam samo da kaja 4e tva ne mi se vqrva da e taka zashtoto togava osjte ne sa mojeli da si barshat gaza (sas izvineniq) "izobshto ako e imalo hora ili neshty podobno" i taka 4e ne mi se vqrva oniq da znaiqt kakvo e barut,trotil ili neznam si kakvo i da napraiqt 4ak takava qdrena bomba.

baluk
18 Jan, 2007 | 12:52

To kakto e trugnalo,skoro may shte razberem /za nqkolko sek./ shto e to iadrena voyna...da mu mislqt postmutantite - sigurno pak shte sa evrei... zhertvi na holokost i milioni kitaytsi,mutirali do samosuznanieto,che sa vechno vinovni tehni slugi

Щирлиц
15 Nov, 2006 | 12:38

Забравих да допълня... ще ме извинявате за разсеяността.

Казват "500 хиляди тона тротилов еквивалент". Накратко - 500 килотона.

Руснаците изпробваха водородна бомба с мощност 50 МЕГАТОНА!!! (милиона тона тротилов еквивалент) без това да повлияе на въртенето на Земята, и без да предизвиква "гигантски водовъртеж" в световния океан.

Колкото до кратерите - учените глави отдавна класифицираха този вид неравности по повърхността на Земята като кратери от метеорити и астероиди, удряли в миналото Земята. В ясна лунна нощ, поглеждайки към Луната всеки човек може да види по повърхността и хиляди доказателства за същото. Та само преди няколко месеца Земята се размина "на косъм" (от порядъка на 300 000 километра) от сблъсък с астероид.

Журналиста, който е писал тази глупост да седне малко, и да прочете историята. Иначе както е тръгнало, ще се окаже, че прабългарите са имали GSM-и (нали при разкопките не са намерили никакви медни жици).

Колкото до мутациите - в сегашния момент навсякъде около нас има хиляди доказателства за паралелната еволюция на почти всички бозайници на планетата. Две очи, две уши - симетрично разположени, четири крайника, при птиците - две криле, пак симетрично разположени... Как пък поне един вид с трето око не е останал? Айде, съгласен съм, че хората с три очи са се трепали, и по подобна причина Арменците не летят в космоса, но чак пък всичко да са изтрепали... И то много точно и внимателно като подбор. Така че в Австралия да останат привидно откъснатите от другите континенти бозайници, при които паралелната еволюция им е сътворила "торбести бозайници".

Щирлиц
15 Nov, 2006 | 03:40

Преди 25 000 години е имало бозайници. Всъщност динозаврите са изчезнали още преди 65 000 000 години, но много хора не броят правилно нулите, и е малко объркващо. Дори съм срещал в разни статии да се твърди, че динозаврите са изчезнали преди 65 милиарда години. Което пък противоречи на теорията, че възрастта на вселената е около 16-20 милиарда години. Както и да е.

Та преди 25 000 години напълно възможно е да е съществувала и Атлантида, за която само митове и легенди казват, че е потънала.

Всъщност съществуването на напреднала цивилизация преди 25 хил.год. би могло да обясни много неща около построяването на пирамидите, техните местоположения, точните астрономични наблюдения и географските зависимости в разположението им. И не само за пирамидите в Египет. Древните маи също са строили пирамиди, чийто ъгли и разположение и досега затрудняват нашите учени. Родоския колос, градините на Семирамида, и цял куп огромни паметници, изсечени от скали на едно парче, неизвестно как прекарани, издигнати и поставени на мястото им. Дори DHL не го може това все още.

Всъщност съществуването на такава цивилизация е и удобно обяснение и за позицията на Луната по своята орбита. Не ви ли се е струвало, че сякаш някой нарочно я е сложил така, че едната и страна да е винаги обърната назад, че да не я виждаме!?!? Астрономите я наричат "тъмната страна на Луната". Дори недоизказаната реплика на Армстронг (по спомени май беше той) при кацането на Луната: "О, боже!!!..." може да се обясни с това.

Да, удобно обяснение за много неща. Но питам аз - ако периода на полуразпад на Плутоний е около 20 000 години - каква радиоактивност трябва да има в момента в районите, за които твърдят, че е имало експлозии на атомни бомби?

HepoH
21 Oct, 2006 | 16:34

koi sa tezi sushtestva ot koito sme proizlezli? te li sa pusnali bombite ili zelenite?kakvi sa tiq obejishta v sahara? koi sa tezi ucheni?predi 25 000g imalo li e bozainici vaobshte? kade e mqstoto na dinozavrite togava?ami na Flinstoun? nai mi beshe interesno tam deto stanal vodovartej i zaradi tva se zabarzala Zemqta.

combina
11 Sep, 2006 | 18:19

vsichko e vazmojno no se samnqvam za mutantite.napalno podkrepqm mnenieto na mvenmas

тини
07 Sep, 2006 | 13:58

Стига простотии бе.

Иво
28 Aug, 2006 | 16:50

Пълни глупости!!!
Надявам се да не им вярвате

devnull
18 Aug, 2006 | 11:55

содом и гомора! бум

mvenmas
18 Aug, 2006 | 02:50

dobre e da se predlagat hipotezi no po obosnovani.tuktuk fakticheskata i fenomennata obosnovka e mnogo,mnogo bedna,poradi koeto moje da priemem materiala kato kompilacia ot prikazki i legendi,no i v teh ima zurna ot ISTINATA.eto oshte sekruji okolo legendite za atlantida,sfinksa i ardjuna i hanuman.spokoyno da ostavim na budeshtite ta potvurdyat ili othvurliat tezi spekulazii.

NEVQRVA6TIQ
16 Aug, 2006 | 01:05

Аз им вярвам....нали все някой трябва да им вярва. Иначе кой ще пише глупости за да ги коментират. Ако погледнем реално полувин Свят вярва на писаното в Библията или Корана а доколкото знам и там нищо не е доказано.....така че всеки да си вярвя/невярва в това което си иска

Milena
07 Aug, 2006 | 16:28

Uvajaemi avtori na tazi cudesna inace statia, Vie viarvate li tova, koeto ste napisali? Naukata oshte ne e na tova nivo, na koeto Vie ia predstaviate, mnogo dobre razbiram mechtite Vi da e doshal tozi moment ot neinoto razvitie, kogato shte se tarsiat otgovorite na vaprostite, koito Vie predstaviate, no uvi, tozi moment e oshte dalecg v badeshteto i osven tova greshite, vse oshte niama otkriti trupove na hora s krila. Mnogo mi se iska da moga kato Vas da vzemam mectanoto ot men za istina, no uvi, ne moga, zashtoto realnostta e nai-vajnoto neshto na tozi sviat, a i ne samo na tozi.

SOBT
01 Aug, 2006 | 16:19

Abe mai naistina e imalo edna iadrena explozia v Chernobil i efekta ot neia vurho vas e mnogo goliam :)


John Blaze
22 Jul, 2006 | 01:25

Вие сте ужасни:|

Николай (NERST) king
28 Jun, 2006 | 02:43

Като гледам е измислено от някой , който за да го направи правдоподобно е изпозвал името на голяма институция като НАСА. Иначе както казват и във приказката за снежанка има зрънце истина , но пък то и цялата история на кода на Давинчи е измислена от един човек. Така че може да има нещо вярно , но може и да са пълни глупости.

X-to
22 Jun, 2006 | 18:23

aee teq ot nasa savsem sa se izduhli ne gi slu6aite.. za da rabotish v nasa trqbva da sanuvash izvunzemni i predi da si jivql sre6tu ludnicata a sega da jivee6 sre6tus tariq si dom !!!! :] "mnogo sam originalen"

rado
22 Jun, 2006 | 16:11

Huu ako isak6 6te vikna i ku4eto na baba mi da zapylni dupkatata ti s va6kii ama onaq drugata zad teb.Ai stegente se malko tva ne vi e nqkyv forum da se praite na intereseni s typotiite det vi idvat naum.Mn sa mi interesni horata det vikat da citiram "we hora vie razgadahte li po na6e vreme si4ko i razre6ihte li si4ki problemi ta 6e se rovite na mainata si predi 25 hilqdi".Mi daj ako iska6 vsik4i v bylgariq da po4nem da igraem futbol za da moje naj-setne da stanem svetovni 6ampioni.Napravo ako iska6 celiq svqt da po4ne da se zanimava s problemite si vmesto da se razviva.To za tva im vikat u4eni 4e ne se zanimavat s prosti ne6ta kat nas- koj pedal da nabiq za da mi stane kef ili koj da precakam 4e da stana po bogat s 5 leva.

men4e
22 Jun, 2006 | 00:36

Еи хора! Викате NASA пред блока ми има една дупка дулбока 25см и диаметър 21см с неизвестен произход!Същото странно явление може да се наблюдава и на 1 м. в дясно от ко4ината до лозата на село.axxaxa


sujuk
22 Jun, 2006 | 00:31

Учените само предполагат, че тогава са съществували могъщи цивилизации, разполагащи с технологии, чиито тайни не са известни и до момента. Събирането на информация за тях е целта на нов проект, който стартира през есента. -phhphphphp
Аве хора,то научни предположения и аз моо да ви дам.
Фактиии фактиии!!! Тва му е майката.Кво намерили там 2 дупки и се радват.Ми сори ама.


simens
22 Jun, 2006 | 00:28

xaaxxa vesela istoriika


kid
22 Jun, 2006 | 00:25

awe tee ``u4eni,, za takiva ne znam dali stavat ama za pisateli na tema nau4na fantastika nqmat raven!!!

ass
22 Jun, 2006 | 00:22

awe tee u4eni vmesto da tursat razni dokazatelstva ot predi 25 hilqdi godini da si namerqt doktori!!! :) :) :)

AssassiN
22 Jun, 2006 | 00:18

awe hora vie razgadahte li po na6e vreme si4ko i razre6ihte li si4ki problemi ta 6e se rovite na mainata si predi 25 hilqdi i kosur godini.To mai minaloto ni e po qsno ot nastoq6teto.

svetla
21 Jun, 2006 | 20:50

Хубаво я публикувахте статията,само дето не се сетихте,че хората не са дорасли да осмислят настоящето,та камо ли миналото и древността!Желая Ви успех в опитите да им помогнете да сьберат смелост и да потьрсят истината-каквато и да е тя.Е,някои са успели да се засмеят поне.По-добре е,отколкото да сипят ругатни от невежество!Има много литература и неизброими начини човек да се инфомира-единствено трябва да пожелае.

Stenlay
21 Jun, 2006 | 18:35

Не знам за древните цивилизации, но днешната е изобретила много начини на печелене на пари. Горе прочетохме един от тях. Вижте как завършва статията: "Събирането на информация за тях е целта на нов проект, който стартира през есента."
Всичко се върти около този ключов момент!!!
Ако ви прави впечатление Евреите са пропуснали само едно: Да създадат парите. За сметка на това, обаче ги печелят изумително добре. Не бих се изненадал ако се окаже, че "най-големия за последните пет години съвместен изследователски проект на специалисти от НАСА и френски учени" е бил финансиран от ..... сещате се.
Че нали.... новият проект за събиране на информация... кои точно цивилизации са си напраили ядрен пейнтбол и къде са си крили пластмасовите отпадъци.... ще се финансира от нечии данъци!?
Ало-о-о-о-о, Ехо-о-о-о-о-о???? ДАЙТЕ МИ 100 000 ДОЛАРЧЕТА, МОЛЯ-Я-Я-Я. ЩЕ ТЪРСЯ ЦИВИЛИЗАЦИЯ ОТ ПРЕДИ 25 000 ГОДИНИ-И-И-И-И-И.... (Обещавам да я намеря!!! И даже ще ви я покажа ако искате. Ще бъде много запазена! Почти като нова. И от сега знам къде ще я намеря!!!! Ще я открия на брега!!! Ще е на три етажа!!! И асансьор и басейн ще има. Даже ще я реставрирам и за посещения ще я пусна. По 25 лв. на нощувка... И мутантки на по 18год. ще има. Всеки, който иска да си общува с тях.... )
уф-ф-ф-ф.... аре, че ми писна

rado
21 Jun, 2006 | 17:55

ИМа нещо гнило в тая история ,щот журналистът наистина се пренася малко в приказките.Някои неща наистина могат да предизвикат съмнения и да накарат учените да се замислят сериозно върху нова версия за случилото се педи нас.Единственото нещо обаче което не успях да открия са истински доказателства,вярно че и в митовете може да се открие някаквса връзка,ама трябват по сериозни и доказани вече анализи.А тва за скелет на човек с криле за първи път го чувам.Версията за други цевилизации е наистина меко казано тъпа като цървула на баба ми или сигурно от ядрените взривове са им намалели мозъците и са станали хора.
Дано др. път открият наистина свестни доказателства а не поредица от напълно различни сведения с обща идея.

A.Avkov
20 Jun, 2006 | 16:55

Da dobre predi 25 000 godini e imalo iadrena voina.. da i az si pravia sovalka v zadnia dvor ostana mi samo da dovursha shemite za djakuzito v pomeshtenieto za prikachane na sateliti i otiva do lunata :)
Koi sa tezi ucheni ?
Zashto nikade niama informacia?
Zashto NASA tvurdi che tova sa krateri ot meteoriti?
Zashto NIAMA OSTANKI ot tezi civilizacii primerno 1 butilka blqblq primerno ekvivalenta na togavashnia sprait ..
Nakvate za stari civilzacii kato Atlantis.. te onezi sa imali levitacia za kakvo im e da se izbivat s vodorodni bombi ?
I zashto kato ima takova razkritie NASA na opovestiava SORRY NO PREKRATIAVAME TEORIQTA NA DARVIN V U4EBNICITEW ZA6TOTO NE E VQRNA ?!
statii si pi6at citiraiki imena dokumenti i u4eni!!!

Pozdravi :)

HX3
19 Jun, 2006 | 16:41

http://en.wikipedia.org/wiki/Human_evolution#History_of_paleoanthropology


_ш_
19 Jun, 2006 | 16:37

Те тогава затова са живеели по 36 години...!

Капоне
19 Jun, 2006 | 14:03

Еййй, добре че е била тая война... Представяте ли си кво би станало, ако денонощието беше 36 часа -- еба си дългия работен ден....

Чернокрилия
19 Jun, 2006 | 14:00

Ако е бил 36 часа деня значи работния ден е бил 18-20 часа... нормално е да посегнеш към червеното копче при толкова бачакане, не ги виня че са се изпотрепали.

Ростислав
19 Jun, 2006 | 12:03

Е няма такава статия! Аз дори си мисля, че 36 часа са малко за денонощие от преди 25000 години. ЗАЛАГАМ, ЧЕ Е БИЛО ПОНЕ 44 часа. Ще се разплача от смях...

Aaa
18 Jun, 2006 | 14:20

кви са тия учени?

Ciklop1
18 Jun, 2006 | 01:48

Yo taq statiq kyrti mifki i dovari... dobre 4e po4nah da q 4eta ina4e riskuvah za malko da povqrvam na zagalvieto:) muhaha

Nikter
17 Jun, 2006 | 21:51

Абе защо не намирам нищо за това в Гугъл, бре. Скъсах се да пиша най-различни работи и няма НИЩО ПО ВЪПРОСА. Пак тея журналисти с тяхното Его и жажда за сензации, докога, бе некадърници. Каква карма ще си натрупате, само в лъжи ще живеете занапред, щом такива създавате. Хак ви е. :)

Роши
17 Jun, 2006 | 21:12

Б.а.: Наскоро учени откриха няколко пластмасови бутилки от 4 литра Spirt в Марианската падина, на които имало публикуван следния достоверен рекламен текст:

Хей ти, Spirt иска да ти каже нещо!!

"В зората на 36-ия час, Ейраб Нимахаби се събуди от воя на сирените (ония морските, не тия за въздушна атака). В мекия сумрак, той опипом намери ключа за лампичката и я включи.

Той все още не знаеше, че му остават приблизително 10 часа, преди да попадне в опасна близост със една 500 килотонна водородна бомба, която щеше да му се отрази много зле на здравето.

Също така той си нямаше ни най-малка представа, че точно в този момент председателите на двете най-големи конфедерации в света - тези на АрхиМаите и на Съединените Египетски Емирства си крещяха по SKYPE v.23 century BC. Причината за тази препирня беше потъването на експерименталната морска станция Атлантида.

Комитетът по морски изследвания на СЕЕ, трябваше да осигури доставка с горива на Атлантида на 12 този месец, но се объркали и ги доставили в малкото графство Китай, което отбелязало значителен подем благодарение на тях. След като генераторите не били заредени с гориво, за което никой не разбрал, защото никой не предполагал, че може да се случи, Атлантида с леко бълбукане потънала в небитието.

- Смотаняци!! - крещеше върховния жрец, а също така и председател на АМ, Орта Керв - Защo ли се съгласихме да работим с вас!? Една доставка не можахте да направите и сега загубихме цялата Атлантида!

- Ние ли сме смотаняци бе капут!! - не му оставаше длъжен предсдателя на СЕЕ Аменхотеб Нищотни - Та нали вашия персонал дори не е забелязал липсата на гориво!!

Тъй като смятаме, че нашите читатели, ще бъдат възмутени от последвалите подмятания по адрес на целокупния АрхиМайски народ и майката на Аменхотеб Нищотни, ще спрем разговора им до тук. Нека се върнем при Ейраб Нимахаби:

И така..... Той се протегнал на терасата на своята ултра модерна мини совалка модел MINI 7.04, която беше паркирана на брега на слънчева Шотландия...................."

Какво се случва с нашия прятел Ейраб Нимахаби след това, ще разберете като съберете 8 капачки от различните продукти на Spirt и ги изпратите на адрес:

Южна Хамерика,
Втората синя къща на десния бряг на Титикака,
за Дръндо Морки.

ian
17 Jun, 2006 | 17:51

това е най-безумната простотия, която някога съм чел

mutant
17 Jun, 2006 | 17:11

prepora4vam na ´съвместен изследователски проект на специалисти от НАСА и френски учени´ da posetqt specializirani bolni4ni zavedeniq.
Dolu-gore be6e dobre statiqta i systoqnieto im,do v momenta,kogato se poqvi treto oko i mutanti,ustanovih,4e syotvetnite u4eni dejstvitelno sa mutirali.


Иван
16 Jun, 2006 | 21:30

Аве, ония с бомбите. Тя само едната е била 500 килотона. Ами останалите над 100... Божа работа!
На различни места по Земята!!! Че колко е било населението на Земята преди 25 000 г., и са си комуникирали, че и война са водили по цялата планета.
На мен това ми намирисва на междупланетна война. Извънземните гадове са стреляли по нас, мамка им. И са ни облъчили, та да станем мутанти!!!


X-man
16 Jun, 2006 | 18:41

Бъдещето е на мутантите ;-)

културен
16 Jun, 2006 | 17:29

е трябва ли сега да се обиждаме така. Оставете ги момчетата (момичетата, а то в днесшно време може ли да ги различи човек) да си говорят каквото искат. Най малкото на никого не пречат. имат си някаква си дискусия. а Йойо мой човек иди се прегледай май имаш проблем с агресияат ....

ioio
16 Jun, 2006 | 16:25

vie ste ***** *****Gandalf
16 Jun, 2006 | 15:45

Тука съм момчета. Свършиха страданията. Сега ще мина по бомбоубежищата да събера четата. Мигът на атаката наближава бъдете готови. Момента няма как да го пропуснете. Отново ще се възцари мир на цялата земя.
Във решителната битка първи ще паднат съветските учени ..

Syvetski Uchen
16 Jun, 2006 | 15:28

Iskam da kaja na tezi trimata pod men, che tove e seriozna diskusiq. Taka che mogat da sprat da si pravqt maitap s temata. Kolkoto do bombata, koqto vzrivihme, ne se izkazvaite nepodgotveni tovarishi

Гост
16 Jun, 2006 | 15:21

Много се разтревожих че всъщност може и аз да съм далечен потомък на мутанти преживели този "гигантски Чернобил" преди 25 000 години. Аз обаче съм потомък на среднощните елфи от гората. Най великата раса населявала някога земята. Ще се завърнем победоносно и ще извадим всички мутанти от играта.
Гандалф ще е с нас....с него сме непобедими.
Трперете ... Люде

bbb
16 Jun, 2006 | 15:11

Аз искам да помоля участниците в тази дискусия да използват кирилица защото тази шльокавица за нищо не става.
А колкото до елфите и орките те са се скрили в древните бомбоубежища и още чакат но и техния час ще настъпи и те ще излезнат с ятаганите да въздадат справедливост.
По интересно е къде по дяволите се е дянал Гандалф...

ppp
16 Jun, 2006 | 15:07

teoriqta e dobra, samo na edno mqsto kuca - qsno e kvo stava s ciklopite i djudjetata, no kyde po dqvolite sa izcheznali elfite i orkite....

az
16 Jun, 2006 | 12:46

Кратери има, има и кокаляци, само че кратерите са от тела с извънземен произход.. поне що се отнася до иридия който се намира след това
кокаляците обаче са без крила за разлика от измищлотините по горе

Potrebitel
16 Jun, 2006 | 11:16

Avtora na tazi statiq moje li da dade izto4nika na informaciq (kniga, spisanie ili link) i vednaga 6te mu povqrvam.

VAREDO
16 Jun, 2006 | 10:30

NA POVE4ETO KOITO SA DALI KOMENTARI MAI MNOGO NE IM SE ISKA DA E ISTINA :))))))))))))
SPOKOINO BE NIAMA STRASHNO

Antiterorist
16 Jun, 2006 | 10:01

Абсолютна манипулация на фактите и ралните открития.
След като всеки прочете статията нека се запита защо няма автор и не са публикувани източници, както в другите материали от тази рубрика.
Този материал ми прилича по-скоро на гаргара на някой психясал окултист. Точно така такива хора се опитват да насаждат странни окултни твърдения за да привличат внимание към себе си.
Още от древността хората са разбрали че най-добрата лъжа е тази, в която има малко истина.
Така че откротията са едно, тълкуванията са друго. Не бързайте с въодушевените твърдения.
Когато има убедителна и достоверна (дори не задължително доказана) теория по въпроса отвсякъде ще започнат да я публикуват и разпространяват.
Засега споко!

Klapazius
16 Jun, 2006 | 03:41

ha ha ha,
koi sa tia ucheni ? daite pone edno ime!
kakvi sa tia nebivalizi.

miro
16 Jun, 2006 | 00:41

ei tva za tretoto oko naime nakefi.a e jyrnalista sto ne se probva6 v nau4nata fantastika.ama i tam niama da t6e biva de.

BatJore
15 Jun, 2006 | 23:53

Mmmm da.Bombata za koqto govorite(tazi v Rusiq)e vzrivena na dosta golqma viso4ina(nqkolko Km).I pod neq ima 40 kilometrov radius v koito nqma ni6to.Kamunite sa kato glina i pti4ka ne prehvrukva.Sorry samo deto ne moga da vi pokaja snimkite.A tova koeto govorqt naistina sa go izsledvali,i ne meteorit a malka kometa e udarila ujniq polus.V momenta provejdat izlsedvane.Za taka nare4enite drevni bombi se predpolaga ot mnogo otdavna no naposleduk go izu4avat zaradi snimka ot specialen satelit na NASA koito e zasekul kratera i nqkakvi splavi koito gi nqmalo do sega na zemqta(Afrika),predpolaga se 4e e izpolzvana tehnologiq koqto vse o6te ne predpolagame 4e moje da se izpolzva za qdren razpad ili sintez.Tova e ve4e v sferata na nau4nata fantastika , NO vinagi ima edno NO stra6no mnogo u4eni s mnogo ama mnogo golemi renometa se izkazaha 4e ima mnogo istina i mnogo da se izsledva po tozi vapros.Specialno po tazi i druga tema tarsete Saitove na u4eni i publikacii v sferata na astronomiqta i astronavtika i publikacii na tema Drevna Afrika(Atlantida)Okeanut kosmos i t.n.

x
15 Jun, 2006 | 23:44

човек (а може би умен човек) колкото повече знае, толкова по ясно осъзнава , че нищо не знае....................направо ми става болно колко много сте задръстени ! ако нещо някой него разбира и не може да го си го представи ( защото му е малко умствения багаж ) ,то задължително трябва да оппльова .............просто жижеете в един аквариум и истина за вас стига до периферията (стъклото) на този "аквариум"

Бомбите и хората
15 Jun, 2006 | 23:29

Преди 40-на години руснаците взривяват 50мегатонна бомба. Нейната взривна вълна обикаля 3 пъти земното кълбо, блясъкът е забелязан на 1000 километра, на 100 километра от взрива човек получава 3та степен изгаряния. Само дето този взрив не е променил деня и т.н. Нещо мнгоо се разфантазираха...

Mladej
15 Jun, 2006 | 22:17

Mladeji i devoiki!
Mnogo razvintena fantazia imate!
Vav vsiaka luja ima neshto viarno!
Imalo e sreshta s meteorit ili asteroid,tova otdavna e dokazano
Pove4e vreme otdeliaite za nationalgeografic,explorer,discovery i dr.
programi

Спиридон
15 Jun, 2006 | 22:04

Забележително! 500 колотонна бомбичка забързала въртенето на Земята! А преди трийсетина години руснаците бумнаха 5 МЕГАТОННА! 5 МИЛИОНА ТОНА! Значи сега сме върху пумпал! Направо ще се разлетим от центробежната сила! А и лайното ми чувствам как натежава, натежава!
Невероятна е глупостта на самозабравил се журналист!

Боклук
15 Jun, 2006 | 21:49

Колкото по-развита, толкова по-малко боклуци!!!
И в реносен и в буквален смисъл :)

петя
15 Jun, 2006 | 20:38

да дапуснем че това е вярно. една супер развита цивилизация, способна да направи ядрено оръжие, ще произвежда твърде много боклук. не мога да повярвам че пластмасовите опаковки от храната на древните ни прародители са унищожени напълно

и как така не се е намерило нито едно сметище поостанало от тях?

Кикимора
15 Jun, 2006 | 20:21

Милички, оми това е информационен сайт за широката публика. Не се правете на толкова учени и претенциозни. Било псевдонаука! Изобщо не е наука, нито псевдо нито някаква друга. Един журналист просто ви съобщава една новина, която като неспециалист може и да не е разбрал в дълбочина. Основното е, че е правено такова изсладване от някакви учени/ грешка е че не съобщава конкретни неща за тях и кога и къде са проучвали/ Но по-сериозна информация по въпроса трябва да търсите в специализирани сайтове и, опасявам се, на английски.

zainteresuvan
15 Jun, 2006 | 20:16

moje li pone kum vsiaka takava statia da dobaviate link sus purvoiztochnika ......

Pandemonium
15 Jun, 2006 | 19:35

абе много сте знаещетите тука ве, глейдате си там мизерния живот и не давайте акъл кое как е било кое не е.

Брън
15 Jun, 2006 | 18:49

Ееее, Изверг, чак пък 1000 несъответствия........ :-)
kiki вземи чети Мулдашев. Там пише за разни същества с три очи и нематериални и т.н.
Друг е въпроса , че това наистина за момента е псевдонаука.

Изверг
15 Jun, 2006 | 16:39

Който е писал тази статия трябва да бъде УВОЛНЕН!! След това пратен на психиатър и в основно училище!! Само в първите 2 абзаца ми се набиха на очи 1000 несъответствия...

Juliqn
15 Jun, 2006 | 15:01

Наистина е смешно, когато някой журналист, чул недочул изскочи с подобна статия в която през ред срещаш думите "според учените", а ако решиш да попиташ същият този журналист за кои учени става въпрос със сигурност не може да ви отговори.Мили журналисти номерът със "според учените" минава пред тракториста от село Глухарче, обаче повечето хора влизащи да четът новините в интернет обикновенно са доста над това ниво и номерът не минава.Я давайте по сериозно, не ставайте за смях и не обиждайте читателите си с подобни статии.Не че темата не е сериозна но от уважение към читателите си подходете по-сериозно към нея или ако не можете хич не я публикувайте!

kiki
15 Jun, 2006 | 14:50

Аз от цялата статия не можах да разбера какво е било сьществото, което е мутирало до човешко сьщество. Някой случайно да разбра?Ако да - моля обяснете...

Julian
15 Jun, 2006 | 14:45

Всъщност големият въпрос е, не дали някога е съществувала развита цивилизация, която по някъква причина е претърпяла тотален колапс, а кога и как това ще бъде доказано.

Julian
15 Jun, 2006 | 14:39

В интерес на истината има доста не бих казал доказателства, а по скоро улики, че в древни времена е съществувала доста развита цивилизация, по развита от колкото съвременните учени биха приели, че е възможно.Друг е въпроса,че тази статия е пълна боза и автора буквално си е изсмукал от пръстите твърдението "според учените".Лошото е, че с тази тема по скоро се занимават псевдоучени с развинтена фантазия и нулев реазлизъм, които правят една толкова сериозна тема абсолютен фарс, говорейки за някъкви джуджета, елфи летящи хора и куп подобни щуротии.
Доста неща съм изчел по тази тема и мисля че рано или късно историята ще бъде пренаписана, когато наистина сериозни учени решът най-накрая да открият отговорите на някои въпроси, които от дълго време се игнорират от научната общност.

fisko
15 Jun, 2006 | 13:32

“голям огън, спускащ се от небето”, dam po tova vreme e imalo samoleti , ili po veroqtno "Хората с крила" sa gi puskali ... pulna glupost, tezi dupki deto sa otkriti e po veroqtno da sa ot meteoriti, udarili zemqta predi mnogo vreme.

Petrov
15 Jun, 2006 | 13:26

Sega e moderno de se izmisliat novi hipotezi. A proizhoda na prednite hora ?

Харли Дейвидсон
15 Jun, 2006 | 13:10

Тези хора много четат Толкин бре!Ако питат мен "теорията"на Дъглас Адамс в "Пътеводител на галактическия стопаджия" е по-достоверна.
Също и хипотезата,че Христос е ......японец :-))

Брън
15 Jun, 2006 | 13:03

Тая работа нещо ми намирисва на Мулдашев. Май от него са приписвали тия учени.

Петър
15 Jun, 2006 | 12:59

Хм, на пръв поглед са глупости, и все пак.... хм!

angelo
15 Jun, 2006 | 12:56

Пълна глупост, циклопси, дракони, джуджета и Снежанки....


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2022 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.