Факти, Анализи, Коментари
   20 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Рубльов изхвърли Григор Димитров от Ю Ес Оупън
1 Септември 2017
Григор Димитров отпадна във втория кръг на Ю Ес Оупън, след като преди година стигна до 1/8-финалите
Григор Димитров изненадващо отпадна още във втория кръг на Откритото първенство на САЩ, след като загуби от 19-годишния руснак Андрей Рубльов с 5-7, 6-7(3), 3-6. Българският тенисист бе в серия от 6 поредни победи, като преди малко повече от седмица спечели турнира от сериите Мастърс в Синсинати, но днес бе неузнаваем на Луис Армстронг Стейдиъм и не взе дори сет. Двубоят започна отлично за Гришо, който поведе рано и скоро след това дръпна с 5-2 и се доближи на един гейм от спечелването на първия сет. След това играта на Димитров се срина и съперникът му взе пет поредни гейма, за да поведе в резултата. 

Втората част се разви по подобен начин, като Григор дръпна с пробив и 3-1, но Рубльов изравни и в крайна сметка се стигна до тайбрек, в който младока се наложи категорично със 7-3. В третия сет първата ракета на България игра без настроение и загуби подаването си рано, след което Рубльов бе стабилен на собствен сервис и затвори мача след 2 часа и 26 минути игра. По този начин Григор Димитров отпадна във втория кръг на Ю Ес Оупън, след като преди година стигна до 1/8-финалите. /БГНЕС


последни в Спорт:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.