Факти, Анализи, Коментари
   23 Април 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Топло и слънчево време ни очаква днес
17 Септември 2013
Максималните температури ще са между 25° и 30°

Над по-голямата част от страната ще преобладава слънчево време. По-значителни увеличения на облачността ще започнат след обяд от запад и вечерта в Западна България, а през нощта в централните и източните райони от страната ще превали дъжд. В Източна България ще духа слаб до умерен вятър от юг-югоизток. През нощта, с преминаването на студен атмосферен фронт, вятърът ще се ориентира от запад-северозапад и ще се усили. Максималните температури ще са между 25° и 30°, в София 25°.

По Черноморието ще духа умерен югоизточен вятър. Облачността ще е променлива. Вечерта ще се вплътни, а през нощта ще превали. Максимални температури около 24°-26°, температурата на морската вода е 21°-24°. Вълнението ще е слабо, с тенденция към края на деня да се усилва.

Над планините ще има променлива облачност. По-късно през деня в масивите от западната половина от страната ще има превалявания, възможни са и гръмотевици. Вятърът през по-голямата част от деня ще е умерен от югозапад с тенденция на засилване, но с преминаването на студения атмосферен фронт през нощта главно по Старопланинското било ще стане бурен от запад-северозапад и ще започне студено нахлуване. Дневна температура на 1200 метра около 18°, на 2000 метра около 13°.

Атмосферното налягане в сутрешните часове е по-ниско от средното за месеца и през деня ще се понижава.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.