Факти, Анализи, Коментари
   25 Април 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Ватикански кардинал отряза гейовете и транссексуалните от Рая
3 Декември 2009
Кардинал Бараган каза, че само препредава думите на свети Павел
Кардинал Бараган
Кардинал Бараган

Ватиканският кардинал Хавиер Лосано Бараган заяви в сряда, че гейовете и транссексуалните никога " няма да попаднат в небесното царство", предаде AFP.

Според Бариган, църквата разглежда хомосексуализма като гавра над Бога. Освен това той отбеляза, че не изказва своето мнение, а само препредава думите на свети Павел.

Кардиналът заяви: "Хората не се раждат хомосексуалисти, те стават такива по различни причини: заради възпитанието, заради невъзможността в юношеството да осъзнаят собствената си същност. Това може и да не е тяхна грешка и въпреки това те действат против природата и оскверняват човешкото тяло, извършват гавра над Господ".

При това Бараган направи уговорката, че в никакъв случай не одобрява дискриминацията на гейове и транссексуални. Той каза, че само Бог има правото да ги съди.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

Тра-ла-ла
18 Aug, 2010 | 01:38

Други са изискванията за да обитаваш Рая. А не дърдоренето на някакъв кардинал.

муспи
08 Dec, 2009 | 23:17

Тъй кото болшинството хомосексуалисти са евреи, а тези дето не са се супсидират от синедриона, този Кардинал е откровен антисемит. Така че внимание: - Докога! Шейсет милиона не стигат ли! Петдесетхилядогодишната история на богоизбранния народ все още не ви ли е запушила гойските морди. Докога на наши разноски ще влачите жалкото си съществуване? Докога ще ви даваме - от Моше до Айнщайн, от Фройд до Айзенщайн? И вашия Йешуа не ние ли ви го пробутахме! Докога ще финансираме десеторазрядната ви религия, след като нашият Талмуд се доказа като ви владееме! Докога ще се навеждаме да ви плюеме по Талмуд, когато можеме да ви стъпчиме по Талмуд. Ние сме възбудени не по вас, а защото съществувате! Кръвясали са ни до предел каменотрошачките. Не ние хулим бога, защото бога сме ние, а вие си хулете на воля, нашата гордост все още ви спасява от едно последно навеждане! Любете си бащите! Ние да си излюбим бащите, ако не ви излюбим бащите.

Небара нищо
04 Dec, 2009 | 06:34

Не зная Кардинал какво Бара-ган ли или нещо друго,но е прав!
Това значи ли че почти целият ни Свети Синод няма да види рая..?
Ню Йоркски Йосиф/абсолютен педал/ не се е родил такъв..вервайте ми..
Това сладко нещо го е придобил докато е бил в Пазарджишкия затвор / 5 години-липсват му в биографията?/ осъден за убийство...
Все още не може да осъзнае собствената си същност..В това трудно начинание му помагат опъващите го- всички негри и просяци..за срам на християните зад граница...


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.