Факти, Анализи, Коментари
   14 Юли 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Зрелищен обир за половин милион евро в Рим
9 Юни 2024
Извършителите са проникнали в клона на бижутерията през дупка в пода на съседна къща
При зрелищен обир в бижутериен магазин на "Булгари" в Рим през нощта банда крадци отмъкна стоки на стойност над 500 000 евро, предаде БТА.

Извършителите са проникнали в клона на бижутерията през дупка в пода на съседна къща, показват първоначалните данни от полицейското разследване в неделя.

Въпреки че алармената система се е задействала малко преди полунощ, извършителите са успели да изчезнат преди пристигането на първите полицейски служители.

Магазинът се намира на "Виа Кондоти", една от луксозните търговски улици в италианската столица, в непосредствена близост до Испанските стълби. В пода е открита дупка, която свързва магазина с мазето на съседна сграда.

Разследващите се надяват да получат информация от записите на камерите за наблюдение. Въпреки че полицията определя първоначалната стойност на откраднатите бижута на 500 000 евро, тя може да бъде и значително по-висока.


последни в По света:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.