Факти, Анализи, Коментари
   26 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Комисията по икономическа политика, енергетика и туризъм прие на първо четене законопроекта за промени в Закона за енергетиката
26 Февруари 2013
Той предвижда ДКЕВР да може да променя цените на тока на период, по-малък от регулаторния едногодишен период
Комисията по икономическа политика, енергетика и туризъм прие на първо четене законопроекта за промени в Закона за енергетиката. Законопроектът, внесен от Мартин Димитров и Диан Червенкондев, предвижда ДКЕВР да може да променя цените на тока на период, по-малък от регулаторния едногодишен период.

Комисията отложи законопроекта за промени в ЗЕ, внесен от Георги Анастасов от "Коалиция за България", съобщава БТА. Този законопроект предвижда промени в сектора "топлоенергетика".

Председателят на икономическа комисия Мартин Димитров предложи приетият на първо четене законопроект да бъде гласуван веднага и на второ четене. Йордан Цонев предложи да се подготви доклад за второ четене на законопроекта, в който да се включи предложение за създаване на обществен съвет към ДКЕВР. Министърът в оставка Делян Добрев не възрази срещу това предложение и то бе прието от комисията. Така законопроектът може да бъде приет и на две четения в пленарната зала още утре.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.