Факти, Анализи, Коментари
   20 Януари 2022
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Арестуваха мъж, защото чорапите му миришели
2 Декември 2017
Господинът, чиито чорапи са предизвикали размириците, е бил задържан по обвинение в нарушаване на обществения ред
Полицията в Индия арестува мъж, чиито миризливи чорапи предизвикаха хаос, след като пътниците на автобуса, в който той е пътувал, възроптаха срещу неприятния аромат. Арестуваният господин е решил да облекчи пътуването си от хималайската провинция Химачал Прадеш до Ню Делхи като събуе обувките и чорапите си. Това обаче далеч не се е харесало на неговите спътници, които са настояли той или отново да се обуе, или да изхвърли миризливите аксесоари.

Мъжът обаче е отказал, предизвиквайки разгорещен спор. Автобусът е трябвало да спира няколко пъти заради настъпилия хаос, преди всички пасажери да бъдат откарани до най-близкото полицейско управление в област Уна в Химачал Прадеш. По думите на полицейския началник на управлението Санджив Ганди господинът, чиито чорапи са предизвикали размириците, е бил задържан по обвинение в нарушаване на обществения ред и по-късно е бил пуснат под гаранция. Според полицая задържаният е отправил заплахи към другите пътници и е предизвикал суматоха и в полицейското управление.

Той също така на свой ред е подал жалба срещу пътниците и персонала на автобуса, настоявайки, че чорапите му не миришат. /БГНЕС


последни в Знаете ли, че...:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2022 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.