Факти, Анализи, Коментари
   5 Май 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Тревога обхвана феновете на чудовището в езерото Лох Нес
9 Февруари 2014
От Шотландия пристигат тревожни съобщения, че легендарното чудовище Неси може би е мъртво

Тревога обхвана феновете на чудовището в езерото Лох Нес, след като се установи, че никой не го е виждал 18 месеца. От Шотландия пристигат тревожни съобщения, че легендарното чудовище Неси може би е мъртво. За първи път от близо 90 години няма сведения някой да е видял Неси, макар и да няма неоспоримо доказателство за неговото съществуване. Ветеранът Гари Кембъл, който има пълен регистър на правени снимки или подадени сведения за чудовището, казва, че от 18 месеца никой не е споменавал за Неси. Това е много тревожно, според Кембъл, тъй като в днешно време почти всеки разполага с дигитална камера и не би било проблем да заснеме нещо, което би му направило впечатление в езерото Лох Нес.

Актьорът Чарли Шийн наскоро говори в предаване за американска телевизия как неуспешно се е опитал да търси Неси, макар и да си призна, че го е правил с бутилка уиски в ръка. Някои се опитват да се шегуват, че чудовището е живо, но просто е заминало на ваканция в Австралия. Те се позовават на информации, че в района на Магнетик Айлънд е заснето същество, подобно на Неси, в резултат на което островът изживява туристически бум. Миналата година списанието „Уондърлъст” постави Неси на трето място в списъка от 18 мистерии, които пътешествениците трябва да решат през 2014 година. На първо място в списъка са каменните статуи на Великденските острови.


последни в Знаете ли, че...:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.